Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2013 20:30

Ο "Βάσια" δίδαξε τα μυστικά της μπάλας

Γράφτηκε από τον

Με δεκάδες παιδιά γέμισε σήμερα το απόγευμα το γήπεδο του Μεσσηνιακού και ο λόγος δεν ήταν άλλος από την παρουσία του Βασίλη Χατζηπαναγή. Ο "Βάσια" ήρθε για πρώτη φορά στην Καλαμάτα προκειμένου να διδάξει τα μυστικά της μπάλας στους μικρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές. Δήλωσε εντυπωσιασμένος από την πόλη και συγκινημένος από την αγάπη του κόσμου, καθώς άνθρωποι κάθε ηλικίας έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί του και να πάρουν αυτόγραφο.
Ο παλαίμαχος άσος του Ηρακλή Θεσσαλονίκης τιμήθηκε από την Κίνηση Φίλων Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας, η οποία τον έφερε  στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, χάρη στις ενέργειες του Αντώνη Αντωνόπουλου.  Ο εκ των επικεφαλής της Κίνησης συντόνισε την όμορφη εκδήλωση, παρουσιάζοντας αρχικά στον κόσμο την μεγάλη καριέρα του "Βάσια", κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στο ήθος του.  Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Απόλλωνα Καλαμάτας Παναγιώτης Χριστόφορος  έδωσε στον Β. Χατζηπαναγή μια φανέλα του ιστορικού συλλόγου και ακολούθησε η δράση. Τα παιδιά χωρισμένα σε γκρουπ διδάχθηκαν από τον "Βάσια" και τον επιστημονικό συνεργάτη του Νίκο Φράγκο, παλαίμαχο παίκτη της Καλαμαριάς.
Σ' ένα κομμάτι του προγράμματος ο Χατζηπαναγής έδειξε αυτό που ξέρει καλύτερα από τον καθένα, να ντριπλάρει, ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την βράβευση (μια μπάλα) του μεγάλου άσου από την Κίνηση των Φίλων του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας.
Ολα τα παιδιά που συμμετείχαν στο μίνι καμπ πήραν DVD με την καριέρα του Χατζηπαναγή.
Να σημειωθεί ότι στο γήπεδο βρέθηκε και ο παλαίμαχος παίκτης του Ολυμπιακού και άλλων ομάδων Τάσος Μητρόπουλος, ο βουλευτής Μεσσηνίας Θανάσης Πετράκος, ο πρώην διαιτητής Πέτρος Κωνσταντινέας και άλλοι άνθρωποι του ποδοσφαίρου.