Τρίτη, 21 Ιούνιος 2016 19:10

Αποχαιρέτησε την Κυπαρισσία ο Γιάννης Δανίκας

Γράφτηκε από τον
Αποχαιρέτησε την Κυπαρισσία ο Γιάννης Δανίκας

 

Αποχωρεί οριστικά από τον πάγκο του Α.Ο. Κυπαρισσίας ο Γιάννης Δανίκας και με δήλωση του του κάνει γνωστούς τους λόγους που την προσεχή σεζόν δύναται να δουλέψει μόνο εντός του Νομού Ηλείας.

 

Ο κ. Δανίκας ανέλαβε τον ΑΟΚ το περασμένο Φθινόπωρο μετά την λύση της συνεργασίας με το Νίκο Φρούσσο.

Αναλυτικά η δήλωση του έχει ως εξής:

"Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων αυτή τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν θα μπορούσα να αναλάβω την τεχνική ηγεσία σε καμιά ομάδα ποδοσφαίρου εκτός Νομού Ηλείας. 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις ομάδες εκτός Νομού Ηλείας που ενδιαφέρθηκαν για μένα και ίσως στο μέλλον προκύψει κάποια συνεργασία μαζί τους. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την ομάδα του Α.Ο. Κυπαρισσίας για την άριστη συνεργασία που είχαμε όλο το διάστημα που ήμουν στην ομάδα και θα ήθελα να αναφερθώ  ξεχωριστά: 

α) Στη διοίκηση του Α.Ο. Κυπαρισσίας που μου έδωσε την ευκαιρία να εργασθώ σε ένα τόσο μεγάλο και ιστορικό σωματείο. 

β) Στους ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Κυπαρισσίας για την άψογη συνεργασία μας. 

γ) Στον υπέροχο κόσμο της ομάδας του Α.Ο. Κυπαρισσίας ο οποίος ήταν πάντα και παντού κοντά μας.    

Εύχομαι και θέλω να πιστεύω ότι ο Α.Ο. Κυπαρισσίας σύντομα θα βρεθεί στη Γ' Εθνική γιατί έχει δείξει με την παρουσία τα τελευταία χρόνια ότι έχει ξεφύγει πλέον από τα τοπικά δεδομένα. 

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους δημοσιογράφους του Νομού Μεσσηνίας για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε στο διάστημα που ήμουν στον πάγκο του Α.Ο.Κ.".