Παρασκευή, 24 Ιούνιος 2016 13:59

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": "Να βρεθεί η ομάδα εκεί που της αξίζει", λέει ο Σταύρος Παπαδόπουλος

Γράφτηκε από τον

 

Οι προχθεσινές εκλογές της Καλαμάτας επισημοποίησαν την επιστροφή του Σταύρου Παπαδόπουλου στην ομάδα.

Ο πρώην πρόεδρος ψηφίστηκε από την συντριπτική πλειοψηφία των μελών (51 από τους 55 ψήφους), αναδείχθηκε πρώτος σε ψήφους και θα είναι ο νέος πρόεδρος της Καλαμάτας, επιστρέφοντας σε αυτή τη θέση μετά από 16 χρόνια.

Με αφορμή το προχθεσινό αποτέλεσμα, ο Σταύρος Παπαδόπουλος δήλωσε στο "Notosport" πως θα κάνει το καλύτερο δυνατό ώστε να επιστρέψει η ομάδα εκεί που της αξίζει.

"Οι εποχές έχουν αλλάξει, το σημερινό ποδόσφαιρο και γενικότερα η κατάσταση στην Ελλάδα δεν έχει καμία σχέση με την τότε εποχή. Παρόλα αυτά μαζί με τους συνεργάτες μου θα κάνουμε το καλύτερο ώστε η "Μαύρη Θύελλα" να ξαναβρεθεί εκεί που της αξίζει.

Όσον αφορά τα σενάρια που θέλουν την ομάδα να παίζει από φέτος στην Γ' εθνική, είτε μέσω αναδιάρθρωσης είτε παίρνοντας την θέση κάποιας άλλη ομάδας, οι άνθρωποι της Καλαμάτας δεν μένουν αδιάφοροι αλλά δεν είναι και κάτι που τους απασχολεί πολύ έντονα. 

 

Από εκεί και πέρα, τα μεταγραφικά μπαίνουν στην τελική ευθεία για την Καλαμάτα που τις επόμενες μέρες θα αρχίσει να ολοκληρώνει τις πρώτες της κινήσεις.