Παρασκευή, 24 Ιούνιος 2016 15:56

ΕΠΟ: "Τραυματισμένη" η διοίκηση Γκιρτζίκη

Γράφτηκε από τον

Πέρασε με 88 - 82 αλλά και με σημαντικές απώλειες για την διοίκηση Γκιρτζίκη, η ψήφιση του διοικητικού απολογισμού στην γενική συνέλευση της ΕΠΟ.

Με 88 "ναι"  και 82 "όχι", ψηφίστηκε για την διοίκηση Γκιρτζίκη ο διοικητικός απολογισμός για την περίοδο 2015-16.

Ο νυν πρόεδρος της ΕΠΟ όμως, είχε σημαντικές απώλειες, αφού είδε μόλις 25 Ενώσεις να ψηφίζουν υπέρ του και 23 κατά, αριθμοί που μπορούν να εκληφθούν και ως μήνυμα ήττας εν όψει των εκλογών του Οκτώβρη, εφόσον οι συσχετισμοί και οι αριθμοί δεν αλλάξουν μέχρι τότε. 

Οι υπόλοιπες ενώσεις ψήφισαν "σπαστά" (κάθε Ένωση έχει τρεις ψήφους και υπήρχαν ΕΠΣ που άλλα μέλη ψήφισαν ναι, και άλλα όχι).

Η ουσία πάντως, είναι ότι η διοίκηση Γκιρτζίκη με τα δεδομένα που προέκυψαν από την γενική συνέλευση δεν έχει τον αέρα του φαβορί αφού σε καμία περίπτωση δεν έχει την στήριξη 37 Ενώσεων που είχε ανακοινώσει ο νυν πρόεδρος της Ομοσπονδίας στην τελευταία προεκλογική συγκέντρωση. Η αντιπολίτευση που ακόμη δεν έχει ανακοινώσει τον υποψήφιο πρόεδρο εμφανίζεται σημαντικά ενισχυμένη εν όψει των εκλογών και έτοιμη να κάνει την ανατροπή!

Σε ό,τι αφορά τις ΠΑΕ της Super League: o Πλατανιάς δεν είχε εκπροσώπηση, ο Πανιώνιος, ο Ηρακλής και ο Αστέρας Τρίπολης ήταν απόντες αν και ο Γιώργος Μποροβήλος στην έναρξη της γενικής συνέλευσης ήταν παρών.

"Όχι" ψήφισαν οι: ΑΕΚ, Ξάνθη, Παναθηναϊκός,  Παναιτωλικός, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα. "Ναι" στον διοικητικό απολογισμό ψήφισαν οι: Ατρόμητος, Βέροια, Καλλονή, Λεβαδειακός, Ολυμπιακός, Πανθρακικός. Από την Football League "ναι" ψήφισε ο Παναιγιάλειος και η Καλλιθέα και όχι ο Απόλλων Σμύρνης.

Πηγή: sport24.gr