Τρίτη, 03 Σεπτέμβριος 2013 20:41

Εντυπωσίασε η Καλαμάτα, 1-0 τον Πανηλειακό στον Πύργο με γκολ του Θοδωρή Πούτση

Γράφτηκε από τον
Εντυπωσίασε η Καλαμάτα, 1-0 τον Πανηλειακό στον Πύργο με γκολ του Θοδωρή Πούτση

Η Καλαμάτα συνέχισε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας και πέτυχε την τέταρτη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες.
Αυτή τη φορά η Μεσσηνιακή ομάδα επικράτησε με 1-0 του Πανηλειακού στον Πύργο με τον Θοδωρή Πούτση να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ του αγώνα στο 62'.
Δεν είναι όμως μόνο η νίκη, όσο η εικόνα της "Μαύρης Θύελλα" που εντυπωσίασε. Απέναντι σε ένα αντίπαλο Β' εθνικής, οι «μελανόκευκοι» κυριάρχησαν στο μεγαλύτερο μέρος της διάρκειας του αγώνα. Είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας, οι γραμμές τους ήταν κοντά και με λίγη προσοχή η Καλαμάτα θα μπορούσε να σημειώσει και άλλα τέρματα.
Ο Πανηλειακός παρουσιάστηκε ανέτοιμος, καθώς ήταν μόλις το δεύτερο φιλικό ματς προετοιμασίας. Πίεσε στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους και στο ξεκίνημα της επανάληψης, συνολικά όμως φάνηκε ασύνδετος και η Καλαμάτα ήταν ξεκάθαρα η ομάδα που κέρδισε τις εντυπώσεις.
Στο 10' Οντσβόνγκ πήρε μια κάθετη πάσα από τον Τσιμικλή, μπήκε στην περιοχή αλλά βγήκε έγκαιρα ο Μανιάτης και έδιωξε τη μπάλα.
Στο 15' είχαν το πρώτο σουτ από το Ρήγα, η μπάλα όμως πέρασε περίπου ένα μέτρο άουτ.
Στο 17' είχαμε μεγάλη φάση για τους γηπεδούχους, επικίνδυνο σουτ μέσα από την περιοχή από τον Λίτσο η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.
Η δεύτερη και τελευταία καλή φάση των γηπεδούχων ήταν στο 55', όταν Κωνσταντινίδης εκτέλεσε το φάουλ, ο Λιόσης έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.
Στο 62' σημειώθηκε το 0-1. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Γιάννη Καλογερόπουλου στην περιοχή, ο Πούτσης βρέθηκε αμαρκάριστος και με ωραίο πλασέ πέτυχε το 0-1.
Στο 72' είχαμε μια γρήγορη αντεπίθεση για την Καλαμάτα με τον Καραχάλιο να βρίσκεται σε θέση βολής αλλά να πλασάρει άουτ. Στο 82' ο Χαλούλος υποχρέωσε τον Καραχάλιο σε δύσκολη απόκρουση ενώ στο 86' οι Μεσσήνιοι έχασαν νέα κλασική ευκαιρία. Ο Τσόπελας από δεξιά γύρισε την μπάλα στον αμαρκάριστο Κάνιστρα ο οποίος βρέθηκε μόνος στο ύψος της μικρής περιοχής αλλά δεν μπόρεσε να βρει καλά την μπάλα που πέρασε παράλληλα με το τέρμα.
Στο 89' ο Κάνιστρας προσπάθησε να σκοράρει ξανά. Το σουτ που έκανε αυτή τη φορά ήταν πολύ καλό όμως ο αντίπαλος γκολκίπερ απόκρουσε δύσκολα σε κόρνερ.
Το ματς παρακολούθησε και ο πρόεδρος της Καλαμάτας Γιώργος Ράλλης, όπως και ο Μεσσήνιος προπονητής της εθνικής νέως Βασίλης Γεωργόπουλος.
ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Μανιάτης, Μαρτίνος, Σαραμαντάς, Λίτσος, Κοτσώνης, Λιόσης, Ναστός, Κωνσταντινίδης, Καλαϊτζίδης, Πίγκλα, Μπιτάμ.
Επαιξαν ακόμη οι Πίτκος, Θωμόπουλος, Χαλούλος, Ροντρίγκεζς, Αποστολόπουλος, Φράγκος, Ενγκοντό, Σταματής, Ματιάσεβιτς
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Κολοβούρης, Τσόπελας, Τριανταφυλλάκης, Καντούτσης, Κωνσταντόπουλος, Τσιμικλής, Καραχάλιος, Ρήγας, Οντσβόνγκ, Γεωργακόπουλος, Αντ. Καλογερόπουλος. Επαιξαν και οι Αλιού, Σκαρλάτος, Αθανασόπουλος, Κάνιστρας, Πούτσης, Κακαλής, Κουντάνης, Ι. Καλογερόπουλος.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

90' Τελικό αποτέλεσμα 0-1.

64' Ο Πανηλειακός είχε μπει καλύτερα στην επανάληψη, αλλά η Καλαμάτα πήρε προβάδισμα με ωραίο γκολ. Μετά το φάουλ που εκτελέστηκε, ο Τσιμικλής βγήκε από πίσω, έσπασε το οφσάιτ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

62' Γκολ η Καλαμάτα 0-1! Μετά από εκτέλεση φάουλ του Γιάννη Καλογερόπουλου στην περιοχή, ο Πούτσης βρέθηκε αμαρκάριστος και με ωραίο πλασέ πέτυχε το 0-1.

50' Ο Κωνσταντινίδης εκτέλεσε το φάουλ, ο Λιόσης έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

46' Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο στον Πύργο.

45 Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε 0-0.

25' Πάντα στο 0-0, στέκεται καλά η Καλαμάτα και είναι η ομάδα που φαίνεται πιο απειλητική.

17' Μεγάλη φάση για τους γηπεδούχους, επικίνδυνο σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα ελάχιστα άουτ.

15' Πρώτο σουτ από το Ρήγα, η μπάλα περίπου ένα μέτρο άουτ.

10' Ο Οοντσβόνγκ πήρε μια κάθετη πάσα από τον Τσιμικλή, μπήκε στην περιοχή αλλά βγήκε έγκαιρα ο Μανιάτης και έδιωξε τη μπάλα

8' Παιχνίδι κέντρου χωρίς κάτι ιδιαίτερο στα πρώτα λεπτά...

1' Ξεκίνησε το ματς στο γήπεδο του Πύργου.

Στις 9 μ.μ. ξεκινά στο γήπεδο του Πύργου το φιλικό παιχνίδι του Πανηλειακού με την Καλαμάτα. Τα τελευταία λεπτά υπάρχει προσέλευση φιλάθλων και στο γήπεδο βρίσκεται πλέον αρκετός κόσμος. Οι συνθέσεις των ομάδων...


ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Μανιάτης, Μαρτίνος, Σαραμαντάς, Λίτσος, Κοτσώνης, Λιόσης, Ναστός, Κωνσταντινίδης, Καλαϊτζίδης, Πίγκλα, Μπιτάμ.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Κολοβούρης, Τσόπελας, Τριανταφυλλάκης, Καντούτσης, Κωνσταντόπουλος, Τσιμικλής, Καραχάλιος, Ρήγας, Οντσβόνγκ, Γεωργακόπουλος, Καλογερόπουλος.