Δευτέρα, 27 Ιούνιος 2016 19:32

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Καινούργια διοίκηση με νέα πρόσωπα

Γράφτηκε από τον

 

Καινούργια διοίκηση με νέα πρόσωπα έχει από την Παρασκευή το βράδυ ο Πανιώνιος Καλαμάτας.

Με εξαίρεση τον Αλέκο Γαλέα, που ήταν και στην προηγούμενη, τα υπόλοιπα είναι καινούργια μέλη. Στο νέο διοικητικό σχήμα που προέκυψε από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες, συμμετέχουν στα αναπληρωματικά μέλη και όλοι οι παράγοντες του προηγούμενου συμβουλίου.

Η νέα διοίκηση αποτελείται από τους Δημήτρη Βασιλόπουλο πρόεδρο, Γιώργο Γεωργακόπουλο αντιπρόεδρο, Γιώργο Χάππα α' γενικό γραμματέα, Γιώργο Χουλιάρα β' γενικό γραμματέα, Λία Χουλιάρα ταμία, Γιάννη Τζίφα β' ταμία, Σωτήρη Παπανικολό υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων, Αλέκο Γαλέα γενικό αρχηγό, Χρήστο Μουστρούχο έφορο υλικού. Τα αναπληρωματικά μέλη είναι οι Γιώργος Σωφρονάς, Κώστας Δημητρακόπουλος, Βασιλική Βασιλοπούλου, Μάρθα Βασιλοπούλου, Κώστας Γκέγκας, Γιώργος Τσινόρεμας, Θανάσης Καλόμαλος, Μιχάλης Τόδρι, Δημήτρης Αλεξανδρόπουλος, Γρηγόρης Γιαννακόπουλος.

Στη διάρκεια του διοικητικού συμβούλιου εκτός από τη συγκρότηση σε σώμα τα νέα μέλη είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για το σχεδιασμό ενόψει της ερχόμενης ποδοσφαιρικής σεζόν. Οπως ειπώθηκε στη συζήτηση, πρώτα απ' όλα θα προχωρήσουν στην πρόσληψη προπονητή και μαζί του θα θέσουν τους στόχους για τη χρονιά που έρχεται. Από εκεί και μετά σε συνεργασία με το νέο προπονητή θα ξεκινήσουν και τη στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος. 

 

Στο θέμα του προπονητή έχουν γίνει ήδη κάποιες επαφές μέσα στο Σαββατοκύριακο και δεν αποκλείεται εντός των ημερών η διοίκηση να προχωρήσει στην πρόσληψή του.