Τρίτη, 28 Ιούνιος 2016 13:49

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Δασκαλάκης και Ντόκο τα δύο νέα αποκτήματα

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Δασκαλάκης και Ντόκο τα δύο νέα αποκτήματα

 

Τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας συνέχισε η διοίκηση του Πανθουριακού, με την απόκτηση δύο έμπειρων ποδοσφαιριστών.

Ο λόγος για τον Σπύρο Δασκαλάκη (φωτό), ο οποίος ουσιαστικά επιστρέφει στην ομάδα μετά από απουσία ενός χρόνου (ήταν στο εξωτερικό) και τον Σύλιαν Ντόκο, που προέρχεται από την Ομόνοια, ενώ το τελευταίο 6μηνο είχε δοθεί με τη μορφή δανεισμού στον Απόλλωνα Καλαμάτας.

Από εκεί και πέρα, γίνονται επαφές για την ακόμη δύο ποδοσφαιριστών, ενός τερματοφύλακα και ενός αμυντικού. Οι συζητήσεις έχουν γίνει και δεν αποκλείεται εντός των ημερών να υπάρξουν εξελίξεις.

Πήρε και τους νεαρούς Φιλίππου, Μαραγρίτη

Παράλληλα με τους έμπειρους παίκτες οι άνθρωποι της Θουρίας προχώρησαν και στην απόκτηση δύο νεαρών παικτών, επενδύοντας στο μέλλον. Συγκεκριμένα εντάχθηκαν στο δυναμικό της ομάδας οι 16χρονοι μέσοι Μιχάλης Φιλίππου και Σπύρος Μαργαρίτης, οι οποίοι έπαιζαν στον Δαναό. Τέτοιες κινήσεις θα γίνουν και άλλες μιας και στο στόχαστρο είναι η απόκτηση δύο - τριών ακόμη νεαρών παικτών.

Υπενθυμίζουμε ότι έχουν αποκτηθεί οι Βασίλης Πανταζής, Παναγιώτης Καραγιάννης, Γιάννης Χελάς και Αριστείδης Μουστάκας. Μέσα στην εβδομάδα η διοίκηση θα ανακοινώσει τους παίκτες, που θα αποχωρήσουν. Για την ώρα είναι γνωστό ότι παρελθόν από τον Πανθουριακό αποτελεί ο Πατρίκ Ανδρέου.

 

Η ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας δεν έχει οριστεί, αλλά πιθανές ημερομηνίες είναι στο διάστημα από 27 έως 30 Ιουλίου.