Τρίτη, 28 Ιούνιος 2016 14:19

ΟΜΟΝΟΙΑ: Απέκτησε και τον Διονύση Δημόπουλο

Γράφτηκε από τον

 

Ο Διονύσης Δημόπουλος είναι από χθες το τρίτο απόκτημα της Ομόνοιας, λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει και επίσημα η θερινή μεταγραφική περίοδος.

 

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής που αγωνιζόταν στο Διαβολίτσι, ήρθε να προστεθεί στους ήδη αποκτηθέντες Αργύρη Κωστόπουλο (επίσης από το Διαβολίτσι) και Παναγιώτη Παπαδέα, ο οποίος έπαιζε στον Ολυμπιακό Καλαμάτας.

Οι κινήσεις ενίσχυσης θα συνεχιστούν αφού στόχος είναι η απόκτηση άλλων δύο ποδοσφαιριστών ενός τερματοφύλακα και ενός αμυντικού (στόπερ). Οι συζητήσεις με τους υποψήφιους παίκτες είναι σε καλό δρόμο και δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχουμε θετικές εξελίξεις.

Σε ότι αφορά τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού, για την ώρα έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους όλοι οι νεαροί και από τους πιο μεγάλους οι Νίκος Σπυρόπουλος, Ελτον Ντέρτζια. Στην Καλαματιανή ομάδα επιστρέφει μετά τον 6μηνο δανεισμό του στον Τέλλο Άγρα, ο Γιώργος Χατζηπαναγιώτης. 

Αντίθετα, ο Σύλιαν Ντόκο, που ήταν επίσης δανεικός για 6 μήνες στον Απόλλωνα, θα συνεχίσει το ποδόσφαιρο στον Πανθουριακό. Επίσης παρελθόν αποτελούν οι Δημήτρης Μπάλλας και Γιάννης Κατσίβας.

 

Ο νέος προπονητής Σωτήρης Δημάκης θα έχει και στην Ομόνοια για συνεργάτες του, τον Μιχάλη Παυλάκη γυμναστή και τον Παναγιώτη Παπατζίκη, που θα αναλάβει την προπόνηση των τερματοφυλάκων.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ