Τρίτη, 28 Ιούνιος 2016 15:57

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ: Συμβούλιο απόψε για το σχεδιασμό

Γράφτηκε από τον

Συμβούλιο για σήμερα το βράδυ έχουν προγραμματίσει οι παράγοντες της ομάδας για να μιλήσουν για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στη διάρκεια της συνάντηση αναμένεται να μπουν οι στόχοι για τη νέα σεζόν και θα παρθούν αποφάσεις για τον προπονητή και για το έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Στις σκέψεις των διοικούντων είναι η συνέχιση της συνεργασίας με τον προπονητή Βαγγέλη Σκουρλέτη, αλλά και η παραμονή όλων των ποδοσφαιριστών και από εκεί και μετά αν χρειαστεί ενίσχυση, να γίνουν δύο με τρεις μεταγραφές. 

Τροχαίο ο Τσιχριτζής

Στο παραπάνω συμβούλιο δεν θα βρίσκεται ο Σταύρος Τσιχριτζής, που πριν από μία εβδομάδα περίπου είχε τροχαίο ατύχημα. Προπορευόμενο  αυτοκίνητο του έκλεισε το δρόμο και δεν πρόλαβε να αντιδράσει με αποτέλεσμα να πέσει από το μηχανάκι και να κτυπήσει σε διάφορα σημεία του σώματος του. Έχει υποστεί κάταγμα κνήμης περόνης στο δεξί πόδι, έχει σπάσει δύο σημεία στην ωμοπλάτη και έχει υποστεί θλάση στο θώρακα. Σήμερα θα επιστρέψει στο νοσοκομείο, όπου θα υποβληθεί ξανά σε εξετάσεις ώστε να δουν οι γιατροί πως είναι η κατάσταση της υγεία του.