Τετάρτη, 29 Ιούνιος 2016 13:46

Κρίσιμη ώρα για Πάμισο, Απόλλωνα Καλαμάτας και Εθνικό Μελιγαλά

Γράφτηκε από τον

 

 

Ο Ιούνιος βαδίζει προς το τέλος του και οι περισσότερες ομάδες της Α' τοπικής έχουν κάνει ήδη τα πρώτα βήματα του σχεδιασμού, άλλος μικρά και άλλος μεγάλα, εν' όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. 

Οι περισσότερες ομάδες διαθέτουν διοίκηση. Πανθουριακός, Αναγέννηση, Φαραί, Ολυμπιακός και Αβία είχαν έτοιμο σχήμα από πέρυσι ενώ νέα διοίκηση απέκτησαν τον Ιούνιο οι Καλαμάτα, Κυπαρισσία, Ανδρούσα, Τέλλος Άγρας, Εράνη, Μιλτιάδης, Διαβολίτσι και Αστέρας Αρφαρών, αν και στον τελευταίο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη η ακριβής σύνθεση του διοικητικού σχήματος.

Αρκετές από τις παραπάνω ομάδες έχουν λύσει ήδη και το θέμα του προπονητή και έχουν προχωρήσει τις μεταγραφικές τους κινήσεις ενώ κάποιες άλλες που απέκτησαν τις τελευταίες μέρες διοίκηση, όπως η Κυπαρισσία, θα κάνουν τα πρώτα βήματα τις προσεχείς μέρες. 

Υπάρχουν όμως και τρεις ομάδες που δεν έχουν ακόμη διοίκηση, παρά τις προσπάθειες που έχουν γίνει. Πρόκειται μάλιστα για παραδοσιακά μεγάλες ομάδες του Νομού αφού μιλάμε για τον Πάμισο, τον Απόλλωνα Καλαμάτας και τον Εθνικό Μελιγαλά.

Οι ώρες είναι κρίσιμες για τις τρεις ομάδες και τα προσεχή 24ώρα θα φανούν περισσότερα για το μέλλον τους. 

Νέα συνέλευση σήμερα στη Μεσσήνη

Νέα επαναληπτική συνέλευση έχει προγραμματιστεί σήμερα στον Πάμισο, με την ελπίδα ότι αυτή τη φορά θα υπάρξει δυνατότητα να συγκροτηθεί διοίκηση, αφού στις προηγούμενες συνελεύσεις το ενδιαφέρον ήταν μικρό. 

Το ραντεβού έχει οριστεί στις 9 μ.μ. στην στην αίθουσα εκδηλώσεων του HOTEL MESSINI.

Θυμίζουμε ότι την περασμένη Πέμπτη μια τριμελής επιτροπή αποτελούμενη από τους Αλέκο Βλαχάκη, Σάκη Μιχαλόπουλο και Γιώργου Ντούλη πήρε πρωτοβουλία και με ανακοίνωση της προσπάθησε να κινητοποιήσει μια όσο το δυνατό μεγαλύτερη ομάδα φίλων του Παμίσου με σκοπό την δημιουργία διοίκησης και την αναγέννηση του. Μένει να δούμε σήμερα αν θα υπάρξει ανταπόκριση στο κάλεσμα αυτό και στις ενέργειες που έγιναν προς αυτή την κατεύθυνση τις προηγούμενες μέρες ή αν θα παραμείνει το διοικητικό αδιέξοδο στην ομάδα της Μεσσήνης. 

Ελπίδα για λύση στον Απόλλωνα

Ο Απόλλωνας Καλαμάτας παραμένει χωρίς διοίκηση αφού οι έως τώρα προσπάθειες δεν είχαν αποτέλεσμα. Σήμερα το βράδυ έχει προγραμματιστεί νέα επαναληπτική συνέλευση στα γραφεία του συλλόγου, με την ελπίδα ότι αυτή τη φορά θα υπάρξει δυνατότητα να συγκροτηθεί διοικητικό συμβούλιο. Οι επαφές των τελευταίων ημερών πάντως δημιουργούν μια αισιοδοξία ότι κάτι τέτοιο θα γίνει στο σημερινό ραντεβού. 

Εκκληση στον κόσμο από τον Σακκά

Ο Εθνικός Μελιγαλά παραμένει χωρίς διοίκηση αφού οι έως τώρα γενικές συνελεύσεις δεν είχαν αποτέλεσμα. Μπροστά στο διοικητικό αδιέξοδο που υπάρχει στην ομάδα, ο απερχόμενος πρόεδρος Βασίλης Σακκάς κάνει έκκληση στον κόσμο να ενδιαφερθεί για την ομάδα και να δώσει το παρών στη νέα συνάντηση που προγραμματίζεται για αύριο Πέμπτη. 

 

«Απευθύνω εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου του Εθνικού Μελιγαλά μια τελευταίο έκκληση σε όλους τους φίλους και τα μέλη του συλλόγου, σε όσους πιστεύουν ότι ο αθλητισμός, ο πολιτισμός βοηθούν στην ανάπτυξη μια περιοχής και βοηθούν τη νέα γενιά, σε μια συγκέντρωση την Πέμπτη στα γραφεία του συλλόγου στο Δημοτικό γήπεδο Μελιγαλά στις 8 το βράδυ. Ας αφήσουμε στην άκρη οποιεσδήποτε αντιθέσεις. Μόνο συλλογικά πάει μπροστά μια τοπική κοινωνία».