Τετάρτη, 29 Ιούνιος 2016 14:31

ΕΠΣΜ: Ενημερωτικές συναντήσεις με τα σωματεία σε Γαργαλιάνους και Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον

 

Δύο ενημερωτικές συναντήσεις με τα σωματεία της δύναμης της θα πραγματοποιήσει εντός των προσεχών ημερών η διοίκηση της ΕΠΣ Μεσσηνίας.

Σκοπός των συναντήσεων αυτών είναι η συζήτηση με τους εκπροσώπους των σωματείων για να γίνει ο προγραμματισμός των τοπικών πρωταθλημάτων της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η ΕΠΣΜ, αναφέρει: «Καλούνται τα σωματεία της ΄Ενωσής μας όπως παρευρεθούν σε μία από τις δύο συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν με σκοπό την ενημέρωση και τη συζήτηση για τον προγραμματισμό των τοπικών Πρωταθλημάτων της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.

Οι συναντήσεις θα γίνουν: Α. Στις 30/06/2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 20.00΄στη «ΜΠΡΙΣΚΕΙΟ» Δημοτική Βιβλιοθήκη Γαργαλιάνων και Β. Στις 04/07/2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.00 στην αίθουσα του Αθλητικού Κέντρου (Κορδίας).

Θεωρούμε την παρουσία όλων απαραίτητη προκειμένου να γίνει ουσιαστικός διάλογος για τον προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής περιόδου».

Κλειστά τα γραφεία λόγω Euro

Την προσεχή Δευτέρα 4 Ιουλίου, που είναι η επέτειος από την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος το 2004, τα γραφεία της ΕΠΣΜ, θα παραμείνουν κλειστά. Αυτό επισημαίνεται στην παρακάτω ανακοίνωση της: «Η ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ανακοινώνει ότι  τη Δευτέρα 04/07/2016 τα γραφεία της Ένωσης θα παραμείνουν κλειστά, λόγω της  επετείου  κατάκτησης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου 2004, από την Εθνική Ομάδα της Ελλάδας».