Πέμπτη, 30 Ιούνιος 2016 12:54

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ξεκινά δοκιμές νεαρών παικτών - Προπονητής στην παιδική ομάδα ο Δρούγας

Γράφτηκε από τον

 

 

Ο Σταύρος Παπαδόπουλος είχε προαναγγείλει στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου που είχε παραχωρήσει ότι θα γίνει προσπάθεια να αξιοποιηθούν τα ταλέντα και ότι θα δοθεί βάρος στην υποδομή.

 

Ετσι αποφασίστηκε η δημιουργία παιδικής ομάδας, προπονητής στην οποία θα είναι ο Παναγιώτης Δρούγας. Αύριο μάλιστα θα ξεκινήσουν δοκιμές νεαρών Μεσσηνίων παικτών, οι οποίες θα ολοκληρωθούν την Κυριακή. Οι δοκιμές θα γίνουν στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία και θα αφορούν παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2001 έως το 2003.

Η σχετική ανακοίνωση της Καλαμάτας αναφέρει: 

«Ο ΠΣ Η Καλαμάτα ανακοινώνει ότι θα γίνουν δοκιμαστικά για τη στελέχωση της παιδικής ομάδας με ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί τα έτη 2001, 2002, 2003, που έχουν γεννηθεί στη Μεσσηνία. Τα δοκιμαστικά θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 1 Ιουλίου, το Σάββατο 2 Ιουλίου και την Κυριακή 3 Ιουλίου, από τις 5.30 μ.μ. έως τις 8.30 μ.μ. στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία. Οι ποδοσφαιριστές να έχουν μαζί τους αθλητική περιβολή, ποδοσφαιρικά υποδήματα κατάλληλα για πλαστικό χλοοτάπητα καθώς και επικαλαμίδες προκειμένου να λάβουν μέρος στα δοκιμαστικά πρέπει να έχουν τη σύμφωνη γνώμη των γονέων και των τυχόντων σωματείων

Τα δοκιμαστικά θα γίνουν με τις οδηγίες του προπονητή της παιδικής ομάδας Παναγιώτη Δρούγα και με την επίβλεψη των προπονητών της ομάδας κ. Μάνα και κ. Χατζηαγγελή».

Όσον αφορά τα υπόλοιπα τμήματα υποδομής (τζούνιορ, προτζούνιορ, προπαιδικό) το πως θα λειτουργήσουν θα αποφασιστεί τις προσεχείς μέρες. 

Ερχεται ο Παπαδόπουλος, επαφές με δύο στόπερ

Στο μεταξύ ο Σταύρος Παπαδόπουλος αναμένεται να επιστρέψει στην Μεσσηνία σήμερα το βράδυ ή αύριο. Έτσι θα γίνει και η συγκρότηση της νέας διοίκησης της ομάδας σε σώμα, με τον Παπαδόπουλο να έχει δηλώσει ότι θα είναι ο ίδιος πρόεδρος. 

 

Μεταγραφικά, η ομάδα ρίχνει το βάρος πλέον στην ανεύρεση ενός κεντρικού αμυντικού και ήδη υπάρχουν επαφές με 2 έμπειρους παίκτες.