Παρασκευή, 01 Ιούλιος 2016 14:31

Παραμένει το διοικητικό αδιέξοδο στον Πάμισο

Γράφτηκε από τον

Κανένα νεότερο δεν προέκυψε από τη γενική συνέλευση της Τετάρτης στον Πάμισο που απέβη και αυτή άκαρπη.

Ηταν η έκτη στη σειρά συνέλευση που δεν βγάζει διοίκηση στον ιστορικό σύλλογο της Μεσσήνης.

Νέο ραντεβού την Κυριακή

Πλέον το νέο ραντεβού είναι την Κυριακή στις 8 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του HOTEL MESSINI.

Θα είναι μία καθοριστική συνέλευση αφού αν δεν λυθεί το διοικητικό αδιέξοδο του Παμίσου ούτε την Κυριακή, τότε η ομάδα θα καταλήξει στο Πρωτοδικείο!

Εν τω μεταξύ με δήλωση του ο μέχρι πρότινος γραμματέας του Παμίσου Παναγιώτης Τσέρτος έκανε γνωστό πως αποχωρεί οριστικά από τα διοικητικά των νησιωτών.

Αποχωρεί μετά από 23 χρόνια ο Τσέρτος 

Αναλυτικά η δήλωση του:

"Μετά από 23 χρόνια παρουσίας στα διοικητικά συμβούλια του Πάμισου, θετικά η αρνητικά, ας το κρίνει ο ιστορικός του μέλλοντος, και κάτω από τις υπάρχουσες συνθήκες, ένα ωραίο ταξίδι τόσων χρόνων έφτασε στον προορισμό του.

Σε αυτό το ταξίδι είχα την τύχη μέσω του Παμίσου να γνωρίσω πολλούς ανθρώπους, με τους περισσότερους διατηρώ οικογενειακές σχέσεις. 

Από τα καλά του ποδοσφαίρου. 

Στέκομαι αυτή τη στιγμή στα καλά και ευχαριστώ όλους για την πολύχρονη συνεργασία.  

Εζησα δυο ανόδους στη Γ' εθνική, είχα την τιμή να εκπροσωπήσω τον Πάμισο μας τόσο το 1996 στην ΕΠΑΕ για τα πρώτα βήματα σύστασης ΤΑΠ, συνάντηση με τον γραμματέα της ΕΠΑΕ κ. Παυλόπουλο. Οσο και με τον πρόεδρο της ΕΕΑ, Αρεοπαγίτη κ. Παπαλακη το 2004 από τον οποίο πήραμε συγχαρητήρια για την αρτιότητα του φακέλου, πέρνοντας από τις πρώτες ΠΑΕ πιστοποιητικό συμμετοχής.

Ευχαριστώ όλους όσους συνεργάστηκα, ήταν τιμή μου...

Τώρα για τα οποία λάθη, ζητώ συγνώμη… Ευχομε ο Πάμισος να βγάλει διοικητικό συμβούλιο, νέο, άφθαρτο και να επιτύχει τους στόχους του. Και να αποφύγει το πρωτοδικείο… Εγώ τώρα σπίτι.

Ευχαριστώ…".