Παρασκευή, 01 Ιούλιος 2016 19:59

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Ενίσχυση στην άμυνα με τον έμπειρο Θεολόγη Στρατή

Γράφτηκε από τον

 

Στη δεύτερη μεταγραφή του προχώρησε σήμερα ο Μιλτιάδης αποκτώντας έναν έμπειρο κεντρικό αμυντικό προερχόμενο εκτός Μεσσηνίας…

Ο λόγος για τον Θεολόγη Στρατή που είναι 38 χρονών και έρχεται να καλύψει το κενό του Φίλιππου Μπάλλα στην αμυντική γραμμή. Ο Στρατής την περασμένη σεζόν έπαιξε στον Άρη Πετρούπολης, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη σε Ηλιούπολη, Ολυμπιακό Λιοσίων και παλαιότερα στις επαγγελματικές κατηγορίες με τον Απόλλωνα Αθηνών, την Καλλιθέα, την Ηλιούπολη, τον Αγιο Δημήτριο κ.α.

Η ομάδα του Πύργου έχει αποκτήσει ακόμη τον μεσοεπιθετικό Αρτέμη Παλιά από το Διαβολίτσι, όμως χρειάζεται ακόμη αρκετές μεταγραφές μιας και το ρόστερ είναι "άδειο".

Προτεραιότητα είναι η απόκτηση ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού και επαφές υπάρχουν με αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Επαφή με Πιχιγιόνι 

Ενας εξ' αυτών είναι ο Σπύρος Πιχιγιόνι που πέρυσι έπαιξε στον Πανθουριακό και είναι πολύ πιθανό να αποκτηθεί αν μείνει ελεύθερος από την ομάδα της Θουρίας.

Εν τω μεταξύ τις ελευθέρες τους πήραν από τον Μιλτιάδη οι Θανάσης Γεωργιόπουλος και Γρηγόρης Αναστασόπουλος. Δεν πρέπει όμως να θεωρούνται οριστικά παρελθόν από τους "μελανόλευκους" μιας και θα γίνουν συζητήσεις μαζί τους αφού στόχος της διοίκησης είναι να ανανεώσουν.

 

Επίσης σε εκκρεμότητα είναι και οι περιπτώσεις Μπαρσελό και Καλογήρου, με την επιθυμία των ανθρώπων του Μιλτιάδη και του προπονητή Κώστα Λαμπρόπουλου να είναι η παραμονή τους στην ομάδα.