Σάββατο, 02 Ιούλιος 2016 17:16

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Εργα βελτίωσης στα αποδυτήρια

Γράφτηκε από τον

 

Λίγες ημέρες μετά την συγκρότηση σε σώμα της νέας διοίκησης του Πανιώνιου, τα μέλη του άρχισαν να τρέχουν τα θέματα που απασχολούν την ομάδα.

 

Εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, όπου αυτές τις ημέρες έχει πέσει στην πρόσληψη προπονητή, αλλά και τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού, οι νέοι παράγοντες έχουν ρίξει το βάρος τους και σε εξωαγωνιστικά θέματα.

Συγκεκριμένα τη Δευτέρα το απόγευμα, ο νέος πρόεδρος των "κυανέρυθρων" Δημήτρης Βασιλόπουλος με τους συνεργάτες του στη διοίκηση Χρήστο Μουστρούχο, Γιώργο Χάππα και Γιώργο Χουλιάρα, έκαναν αυτοψία στο λυόμενο που διαθέτει για αποδυτήρια η ομάδα στο δημοτικό γήπεδο "Γιώργος Λουκαρέας". Μέσα σε λίγη ώρα κατέγραψαν τα προβλήματα και άμεσα θα κινηθούν για να προχωρήσουν στις εργασίες αποκατάστασης. Στόχος είναι να προλάβουν να βελτιώσουν τις συνθήκες των αποδυτηρίων πριν η ομάδα ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Τα προβλήματα που εντόπισαν έχουν να κάνουν με τον χαλασμένο ηλιακό θερμοσίφωνα, όπου θα τον αντικαταστήσουν, ενώ σε διάφορα σημεία έχει σαπίσει το λυόμενο και θα γίνουν οι απαραίτητες εργασίες για την αποκατάσταση του. Από εκεί και πέρα κρίθηκε αναγκαίο να φτιαχτεί δίπλα από τα αποδυτήρια μια τουαλέτα για την ανάγκες όλων των ανθρώπων της ομάδας.

 

Στη συνέχεια ο κ. Βασιλόπουλος μαζί με τους τρεις παράγοντες Μουστρούχο, Χάππα και Χουλιάρα (φωτό) παρακολούθησαν τον αγώνα των παλαιμάχων του Πανιώνιου με τη Θύελλα Παραλίας, που γινόταν εκείνη την ώρα.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ