Σάββατο, 02 Ιούλιος 2016 11:19

Βλέπουν ταλέντα στη "Μαύρη Θύελλα"

Γράφτηκε από τον

 

Παράλληλα με το σχεδιασμό της μεγάλης ομάδας που θα έχει στόχο τον τίτλο στην Α' τοπική, η Καλαμάτα σκοπεύει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα και στο κομμάτι των ακαδημιών, όπως είχε προανναγγείλει άλλωστε ο Σταύρος Παπαδόπουλος. 

Ετσι από χθες ξεκίνησαν στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία δοκιμές νεαρών παιδιών που έχουν γεννηθεί από το 2001 έως το 2003, με σκοπό να στελεχωθεί η παιδική ομάδα του συλλόγου.

Το παρών έδωσαν 30 παιδιά τα οποία είδε ο Παναγιώτης Δρούγας που θα είναι ο προπονητής της ομάδας που θα δημιουργηθεί. "Θέλουμε να πάρουμε μια εικόνα και θα δούμε τα παιδιά τρεις μέρες", δήλωσε ο Δρούγας ενώ παρών στις δοκιμές ήταν και ο εκ των προπονητών της ανδρικής ομάδας Ελβιο Μάνα ο οποίος είπε χαρακτηριστικά στα παιδιά πως "όποιος θέλει να παίξει ποδόσφαιρο πρέπει να κοιμάται με μια… μπάλα".

Ο Αγγελος Σκαφιδάς ήταν παρών ως τεχνικός διευθυντής των μικτών ομάδων, όπως και ο σκάουτερ των μικτών Αλέκος Τσατάς.

Την προπόνηση είδαν ακόμη ο γενικός αρχηγός της Καλαμάτας Δημήτρης Τσάκωνας, ο πρόεδρος των παλαιμάχων Μανώλης Θεοδώρου και  ο γυμναστής της ομάδας Γιώργος Κατσούλης. 

Τα παιδιά που δοκιμάστηκαν ήταν οι Τόσκα (Ακαδημία Πάμισος), Θεοδωρακάκης (Ανδρούσα), Γ. Αθανασόπουλος (Καλαμάτα), Χρ. Στασινιόπουλος (Καλαμάτα), Ν. Στασινόπουλος (Καλαμάτα), Οικονομέας (Δόξα), Κακαρούμπας (Καλαμάτα), Ρ. Νικολόπουλος (Καλαμάτα), Παπαγεωργακόπουλος (Ακαδημία Πάμισος), Κάτσος, Λυμπερόπουλος, Σερπάνος (Δόξα), Χαρλέπας (Ακαδημία Πάμισος), Καραχάλιος (Σπερχογεία), Κανανάι (Ηρακλής), Λέσι (Κοπανάκι), Παπαδόπουλος (Ομόνοια Κύπρου), Γιαννέλης (Καλαμάτα)., Λαμπρόπουλος (Εράνη), Αρβανίτης (Δαναός), Στασινόπουλος (Ακαδημία Πάμισος), Ντάκουρης (Δαναός), Τσιγαρίδης (Καλαμάτα), Δικαιουλάκος (Καλαμάτα0, Πικιός (Αναγέννηση Παραλίας), Φωτεινάκης (Κορώνη), Ρ. Κανανάι (Ηρακλής Καλαμάτας), Τσαγκάρης (Δόξα), Κ. Τζιούβελης (Καλαμάτα), Αλ. Τζιούβελης (Καλαμάτα). 

Οι δοκιμές θα συνεχιστούν σήμερα και θα ολοκληρωθούν αύριο, από τις 5.30 μ.μ. έως τις 8.30 μ.μ. στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία.

Συμβούλιο για διοίκηση τη Δευτέρα

Ο Σταύρος Παπαδόπουλος επέστρεψε στην Καλαμάτα και έτσι προγραμματίστηκε για την Δευτέρα στις 6 μ.μ. στο γήπεδο του Μεσσηνιακού συμβούλιο της νέας διοίκησης προκειμένου να συγκροτηθεί σε Σώμα. Μεταγραφικά το βάρος στην "Μαύρη Θύελλα" πέφτει στην ανεύρεση ενός καλού κεντρικού αμυντικού.