Τετάρτη, 06 Ιούλιος 2016 18:10

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Aνανέωσαν Γεωργιόπουλος και Διαμαντόπουλος

Γράφτηκε από τον

Για λογαριασμό του Μιλτιάδη θα συνεχίσει να σκοράρει ο Θανάσης Γεωργιόπουλος. Ο 25χρονος επιθετικός παρότι βρέθηκε στο "στόχαστρο" αρκετών ομάδων, ανανέωσε τελικά τη συνεργασία του με την ομάδα του Πύργου Τριφυλίας.

Το ίδιο έκανε σήμερα το μεσημέρι και ο 24χρονος μέσος Στέλιος Διαμαντόπουλος, ο οποίος συνεχίζει στην ομάδα που ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο, ενώ τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν και άλλες ανανεώσεις, αλλά και μεταγραφές. Θυμίζουμε ότι ο Μιλτιάδης έχει αποκτήσει τους Πάλια, Στρατή, Τσέρτο και δείχνει ότι θα κρατήσει και το βασικό κορμό των παικτών προκειμένου να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος στο νέο πρωτάθλημα της Α' τοπικής.
Η διοίκηση του Μιλτιάδη με ανακοίνωσή της αναφέρθηκε στη συμφωνία με τους Γεωργιόπουλο και Διαμαντόπουλο, χαρακτηρίζοντας τον πρώτο φυσικό ηγέτη και το Διαμαντόπουλο επιτελάρχη... της επίθεσης.
Για την ανανέωση με Γεωργιόπουλο αναφέρει: "Μετά από μια σύντομη διάσταση απόψεων ο Θανάσης Γεωργιόπουλος και ο Μιλτιάδης βρήκαν την χρυσή τομή και έτσι η ομάδα θα συνεχίσει με τον φυσικό της ηγέτη".
Για την ανανέωση με Διαμαντόπουλο αναφέρει: "Από την τρυφερή του ηλικία στον Μιλτιάδη ακολούθησε την ομάδα ακόμα και στα πέτρινα χρόνια της Β' τοπικής. Ούτε η στράτευσή του πέρυσι τον εμπόδισε να παραμείνει ο επιτελάρχης της επίθεσης και να καθιερωθεί στους τοπ ποδοσφαιριστές της Μεσσηνίας. Συνεχίζουμε με Διαμαντόπουλο".