Πέμπτη, 05 Σεπτέμβριος 2013 18:48

H Καλαμάτα πήρε και τυπικά από το Δήμο το χώρο για το νέο προπονητήριο

Γράφτηκε από τον

Ο Δήμος Καλαμάτας παραχώρησε σήμερα και τυπικά το δημοτικό χώρο στα Παλιάμπελα Καλαμάτας, κάτι που είχε προαναγγείλει εδώ και καιρό ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας. Ο πρόεδρος της Καλαμάτας Γιώργος Ράλλης επισκέφθηκε τον δήμαρχο και έπεσαν οι σχετικές υπογραφές, πράγμα που σημαίνει ότι ανοίγει ο δρόμος για την κατασκευή του νέου προπονητηρίου της "Μαύρης Θύελλας".
Η ανακοίνωση του δήμου αναφέρει:
«Σύμβαση χρησιδανείου υπεγράφη από το Δήμαρχο και τον πρόεδρο του σωματείου «ΠΣ Η Καλαμάτα» Γεώργιο Ράλλη, με το οποίο παραχωρείται σε αυτό το αθλητικό σωματείο, χωρίς αντάλλαγμα, η χρήση δημοτικού χώρου 8.898,29 τετραγωνικών μέτρων, στα Παλιάμπελα Καλαμάτας.
Ο χώρος αυτός παραχωρείται άνευ ανταλλάγματος για 18 χρόνια για τις ανάγκες του «ΠΣ Η Καλαμάτα». Σε αυτόν θα δημιουργηθεί γήπεδο ποδοσφαίρου – προπονητήριο και υποστηρικτικές εγκαταστάσεις, ενώ θα εξυπηρετεί και τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Συνοικίας.
Σε περίπτωση που ξεκινήσουν τα μεγάλα έργα που προβλέπονται από το ΓΠΣ, ο εν λόγω χώρος θα περιέλθει στο Δήμο Καλαμάτας.
Το προαναφερθέν χρησιδάνειο υπεγράφη κατόπιν αποφάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας».