Παρασκευή, 08 Ιούλιος 2016 13:22

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Παραμένουν πρόεδρος ο Παμπουκτσίδης και προπονητής ο Αναστασόπουλος

Γράφτηκε από τον

Νέα διοίκηση ανέδειξε ο Ολυμπιακός Ανάληψης με τον Ιωσήφ Παμπουκτσίδη να συνεχίζει στην θέση του προέδρου αλλά και αρκετά νέα πρόσωπα να μπαίνουν στο σχήμα.


Ετσι, μετά την περσινή άνοδο από την Β' τοπική, η ομάδα ισχυροποιείται και διοικητικά εν όψει της συμμετοχής της στο σαφώς πιο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α1 τοπικής.
Αναλυτικά η σύνθεση της νέας διοίκησης έχει ως εξής:
Ιωσήφ Παμπουκτσίδης (πρόεδρος), Νίκος Δουρούμης (αντιπρόεδρος), Παναγιώτης Μπεσσής (α' ταμίας), Σπύρος Καψαλόποδας (β' ταμίας), Βασίλης Λαζαράκης (γραμματέας),
Θεοφάνης Παναγιωτόπουλος (υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων), Γιώργος Πολίτης (έφορος υλικού), Σταύρος Σκουρλέτης (γενικός αρχηγός).
Παμπουκτσίδης και Δουρούμης ήταν και στην προηγούμενη διοίκηση. Παναγιωτόπουλος και Λαζαράκης ασχολούνται για πρώτη φορά με τα διοικητικά του Ολυμπιακού ενώ τα υπόλοιπα μέλη δεν ήταν μεν στην προηγούμενη διοίκηση όμως στο παρελθόν είχαν εμπλακεί ξανά με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας.

Στον πάγκο ο Αναστασόπουλος

Η νέα διοίκηση προχώρησε άμεσα στην ανανέωση της παραμονής του Δημήτρη Αναστασόπουλου ο οποίος θα είναι στην τεχνική ηγεσία και τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Από πλευράς παικτών, ο Βανικιώτης είναι ο πρώτος που ανανέωσε την παραμονή του. Τις επόμενες μέρες θα συνεχιστούν οι ανανεώσεις ενώ θα ξεκινήσουν και οι μεταγραφικές κινήσεις μιας και υπάρχουν ήδη επαφές με κάποιους παίκτες.

"Πρώτος στόχος η γρήγορη παραμονή"

Οσον αφορά τον στόχο για τη νέα χρονιά, ο κ. Παμπουκτδίδης κάνει λόγο για μια ανταγωνιστική ομάδα και πρώτο στόχο την γρήγορη παραμονή. "Θέλουμε να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο με πρώτο στόχο την γρήγορη παραμονή και από εκεί και πέρα ότι προκύψει", δήλωσε χαρακτηριστικά.