Δευτέρα, 11 Ιούλιος 2016 12:56

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Κρατά το βασικό κορμό εν όψει Γ' εθνικής

Γράφτηκε από τον
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Κρατά το βασικό κορμό εν όψει Γ' εθνικής

 

Μετά τους Αγγελο Μπίζο και Αγγελο Μπαστακό, τέσσερις ακόμα παίκτες του Τσικλητήρα ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον πρωταθλητή και κυπελλούχο Μεσσηνίας.

Ο λόγος για τους Γιώργο Γραμματικόπουλο, Γιώργο Κυριαζόπουλο, Τόνι Χοτζάι και Σωτήρη Τσάτσο. 

Απαντες ήταν βασικά στελέχη της ομάδας της Πύλου στην πορεία για τη Γ' εθνική και η παραμονή τους χαροποιεί το Νίκο Κακαλέτρη, ο οποίος είναι αυτός που θα οδηγήσει την ομάδα και στην πρώτη της συμμετοχή σε εθνική κατηγορία. 

Ο έμπειρος τεχνικός έχει ζητήσει να μείνει ο βασικός κορμός παικτών και η διοίκηση ικανοποιεί την επιθυμία του, μιας και εντός των ημερών θα ακολουθήσουν και άλλες ανανεώσεις. 

Συγκεκριμένα εντός της εβδομάδας θα ξεκαθαρίσουν οι περιπτώσεις των Μικελάτου, Νάτση, Μίντζηρα, Δούνια, Διακουμή, Τσώνη, Ανταλή, Σίνου, Μουράτη και Κακαλέτρη. Μέχρι στιγμής ο μόνος που έχει αποχωρήσει είναι ο Χονδρογιάννης.

Στα διοικητικά, ο Τσικλητήρας έχει ως γνωστόν αποκτήσει νέο διευρυμένο συμβούλιο, όπου επικεφαλής είναι ο Τάσος Καραλής. Απομένει όμως να γίνει η αλλαγή του καταστατικού από το Πρωτοδικείο ώστε να ανακοινωθούν οι αρμοδιότητες που θα έχει το κάθε μέλος. Το θέμα βέβαια είναι καθαρά τυπικό. Θυμίζουμε ότι στη διοίκηση του συλλόγου εκτός από τον Τάσο Καραλή μετέχουν ακόμα οι Βασίλης Χρονόπουλος, Μιχάλης Δημητρόπουλος, Νίκος Γιουρτούμας, Γιώργος Αλεξάκης, Λεωνίδας Γουρνάς. Μάρκος Σαρδέλης, Τάσος Κατρίτσης  Ηλίας Κούβελας, Νίκος Κότσιρας, Στέλιος Κανελλόπουλος, Αγγελος Βισβίκης, Κώστας Καραλής, Θανάσης Μπέλας και Αντώνης Κασιμιώτης. Τέλος, η ομάδα Κ -15 του Τσικλητήρα θα λάβει μέρος -όπως έχουμε γράψει- σε διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου στη Σουηδία.  Μια σημαντική διοργάνωση στην οποία συμμετέχουν σύλλογοι από Σουηδία, Σερβία, Αίγυπτο, αλλά και Αργεντινή. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν αύριο και θα ολοκληρωθούν την προσεχή Παρασκευή. Προπονητές της Κ -15 του Τσικλητήρα που αποτελείται από 20 παίκτες είναι οι Θανάσης Δούνιας, Τόνι Χοτζάι και Σωτήρης Τσάτσος.