Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2016 16:39

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ: Γιόρτασε τον τίτλο η Υαλοτεχνική!

Γράφτηκε από τον
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ: Γιόρτασε τον τίτλο η Υαλοτεχνική!

 

Την κατάκτηση του φετινού τίτλου του πρωταθλήματος μαζικού αθλητικού, πιο γνωστού ως πρωτάθλημα εργαζομένων, γιόρτασε η Υαλοτεχνική την Παρασκευή το βράδυ.

 

Ο πρόεδρος της ομάδας Παναγιώτης Βασιλόπουλος, αν και είχε γίνει ένα πρόχειρο τραπέζι αμέσως μετά τον τελικό, είχε υποσχεθεί στο προπονητικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές, ότι θα γιορτάσουν και επίσημα την κατάκτηση του πρωταθλήματος και έτσι την Παρασκευή το βράδυ, το έκανε πράξη στο εξοχικό κέντρο "Τα Καβουράκια", ιδιοκτήτης του οποίου είναι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Γιώργος Λύγουρης.

Στο τραπέζι παραβρέθηκαν οι ποδοσφαιριστές Δημήτρης Αθανασόπουλος, Θεόδωρος Σκλήρης, Παναγιώτης Κουτίβας, Γιώργος Γρηγορόπουλος, Μάρις Γιαννακόπουλος, Γιώργος Σωτηρόπουλος, Μιχάλης Μπαρούς, Κώστας Μπαρμπίτσας, Γιάννης Αθανασόπουλος, Νίκος Κορδελάκος, Αποστόλης Τρικουράκης, Ηλίας Νίκας, Παντελής Τσιγαρίδης και Παναγιώτης Τσίρμπας. Ακόμη παραβρέθηκαν ο αντιπρόεδρος Νίκος Βασιλόπουλος, ο Βασίλης Θειακός (βοηθός προπονητή), ο έφορος Θεόδωρος Καρδάσης και φίλοι της ομάδας. 

Ο πρόεδρος της ομάδας Π. Βασιλόπουλος σε σύντομο χαιρετισμό του έδωσε συγχαρητήρια στον προπονητή, τους συνεργάτες του και τους ποδοσφαιριστές για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πρόσθεσε ακόμη ότι η ομάδα δίκαια κατέκτησε τον τίτλο και σημείωσε ότι ο Νικήτας Παπανικολόπουλος θα είναι μόνιμα στον πάγκο της ομάδας, αφού το συμβόλαιό του είναι επ' αόριστον.

Από την πλευρά του, ο κ. Παπανικολόπουλος στη σύντομη ομιλία του ανέφερε: «Ευχαριστώ τον κ. Βασιλόπουλο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε για άλλη μια χρονιά να έχω την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας. Ευχαριστώ και τους παίκτες γιατί χωρίς αυτούς δεν θα κάναμε τίποτα. Η Υαλοτεχνική είναι μια παρέα που βοηθάει στον αθλητισμό και γενικά στην Καλαμάτα και αξίζουν πολλά μπράβο στον κ. Βασιλόπουλο».

Τους σύντομους χαιρετισμούς έκλεισε ο αρχηγός της ομάδας Γιώργος Γρηγορόπουλος, ο οποίος σημείωσε: «Ευχαριστούμε τον πρόεδρο που είναι κοντά και στηρίζει τις προσπάθειες όλων μας. Η ομάδα έχει δείξει ότι έχει δύναμη. Η ομάδα απαρτίζεται από καλούς παίκτες οι οποίοι είναι και καλοί χαρακτήρες. Είχαμε φτιάξει ένα καλό σύνολο και καταφέραμε να πάρουμε τον τίτλο. Εύχομαι καλό καλοκαίρι και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά και να κερδίσουμε ξανά τον τίτλο».

Οι ποδοσφαιριστές με προτροπή του κ. Βασιλόπουλου, έγραψαν δύο λόγια για τον προπονητή της ομάδας και αμέσως μετά ο Κώστας Μπαρμπίτσας ανέλαβε να διαβάσει όλα όσα είχαν γραφτεί.

 

Ολοι οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν το πλούσιο μενού, τις μπύρες, το κρασί και τα αναψυκτικά, ενώ στο τέλος το επιδόρπιο ήταν διάφορες γεύσεις παγωτού.