Δευτέρα, 11 Ιούλιος 2016 14:45

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Ανανέωσαν και οι Αναστασόπουλος, Ταχίρι

Γράφτηκε από τον

 

Με τη φανέλα του Μιλτιάδη θα αγωνίζονται και τη νέα σεζόν οι Αντόνιο Ταχίρι και Γρηγόρης Αναστασόπουλος (φωτό), καθώς αμφότεροι συμφώνησαν με τη διοίκηση για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

 Για τον 22χρονο Ταχίρι η ξεχωριστή πάντα ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει: 

"Ο Αντόνιο Ταχίρι την ημέρα στο χωράφι και το βράδυ στην προπόνηση αποτελεί τρανό παράδειγμα πως άμα έχεις πείσμα και την επιμονή που χαρακτηρίζει την περήφανη φάρα του, σκληρό μεροκάματο και ποδόσφαιρο αξιώσεων μπορούν να συνδυαστούν. Ετσι κέρδισε με το μπαϊρι του μια θέση στην 11άδα και στις καρδιές μας πολιτογραφήθηκε original Πυργιώτης. Τον ευχαριστούμε που αποδέχτηκε να γίνει ο εσαεί πρέσβης του Μιλτιάδη στην κοινότητα των μεταναστών".

Για τον 28χρονο Γρηγόρη Αναστασόπουλο, ο οποίος θα ενισχύσει ξανά τη μεσαία γραμμή αναφέρει: 

"Ο Γρηγόρης Αναστασόπουλος στυλοβάτης και εγγύηση στο χώρο του κέντρου με τρόπο απροσδόκητο πέρυσι ήρθε, είδε και έμεινε στην ομάδα, γιατί κατά όπως λέει έχει να αποδείξει μερικά πράγματα ακόμα φέτος".

Δεν συνεχίζει ο Καλογήρου 

Στον αντίποδα δεν θα συνεχίσει στο Μιλτιάδη ο έμπειρος γκολκίπερ Απόστολος Καλογήρου, ο οποίος ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής. Η λιτή ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει: "Υπό παραχώρηση ο Καλογήρου. Ο Μιλτιάδης σε αναζήτηση τερματοφύλακα".