Δευτέρα, 11 Ιούλιος 2016 17:02

ΟΜΟΝΟΙΑ: Συνέχισε την ενίσχυση με Χάντζο και Παπαδέα

Γράφτηκε από τον

 

Την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της συνέχισε η Ομόνοια, η οποία μέσα στο Σαββατοκύριακο, ολοκλήρωσε ακόμη δύο μεταγραφές.

Απέκτησε τους έμπειρους ποδοσφαιριστές Γιώργο Χάντζο και Θανάση Παπαδέα. Ο πρώτος είναι αμυντικός και αγωνιζόταν στην Αναγέννηση Παραλίας, όπου τη χρονιά που πέρασε, είχε αρκετές συμμετοχές και έβαλε και αυτός το δικό του λιθαράκι για την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδό της στην Α' τοπική μετά από αρκετά χρόνια. Ο δεύτερος σήμερα αναμένεται να γίνει και τυπικά μέλος της Ομόνοιας, καθώς θα δώσει στη διοίκηση της ομάδας την ελευθέρας του από τον Α.Ο. Διαβολιτσίου, όπου έπαιζε την προηγούμενη χρονιά.

Η μεταγραφική ενίσχυση της καλαματιανής ομάδας θα ολοκληρωθεί με την απόκτηση τερματοφύλακα. Ηδη οι παράγοντες της ομάδας σε συνεργασία με τον προπονητή Σωτήρη Δημάκη (φωτό) βρίσκονται σε επαφές με υποψήφιο παίκτη και πιθανόν μέχρι το τέλος της εβδομάδας να υπάρξει θετική κατάληξη.

Να υπενθυμίσουμε ότι μέχρι τώρα έχουν αποκτηθεί ακόμη οι Αργύρης Κωστόπουλος, Παναγιώτης Παπαδέας, Διονύσης Δημόπουλος.

Αντίθετα έχουν αποχωρήσει οι Δημήτρης Μπάλας, Γιάννης Κατσίβας, ενώ ο Σύλιαν Ντόκο παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στον Πανθουριακό.

 

Οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας θα ξεκινήσουν στις αρχές Αυγούστου. Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 7 Αυγούστου θα ξεκινήσει η προετοιμασία στο δημοτικό γήπεδο "Γιώργος Λουκαρέας".