Τετάρτη, 13 Ιούλιος 2016 12:57

Ενωτική κίνηση για νέα διοίκηση στον Πάμισο

Γράφτηκε από τον

 

Μετά από 50 ημέρες μέσα στην αβεβαιότητα και τη διοικητική αστάθεια, την Δευτέρα το βράδυ κάτι καλό άρχισε να γεννιέται στον Πάμισο.

Μια ομάδα ανθρώπων συστρατεύτηκαν με σκοπό να βγάλουν νέα διοίκηση στην ομάδα της Μεσσήνης και να… τρέξουν τον προγραμματισμό εν όψει της νέας σεζόν στην Α' τοπική.

Μέσα οι Πετρουλάκης, Ντούλης, Βλαχάκης 

Σε αυτό τον πυρήνα των 15 ανθρώπων βρίσκεται και ο τέως πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Πετρουλάκης και άτομα γνωστά όπως οι Ντούλης, Βλαχάκης, Μιχαλόπουλος, Ζέππος κ.α. 

Πρόκειται για μία οικουμενική - ενωτική κίνηση για το σχηματισμό διοίκησης στον Πάμισο. Μέσα λοιπόν από αυτόν τον πυρήνα ανθρώπων θα προκύψει την Δευτέρα 18 Ιουλίου το νέο διοικητικό σχήμα των νησιωτών.

Μάλιστα με ανακοίνωση που βγήκε το 15μελες σχήμα ζητεί την έγκριση της γενικής συνέλευσης για συγκρότηση διοικητικού συμβουλίου.

Η ανακοίνωση 

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρει τα εξής:

"Υστερα από βασανιστικές και χρονοβόρες προσεγγίσεις, παλλινοδείες, συζητήσεις, αναλύσεις και ανταλλαγές απόψεων, πάντα όμως με αίσθημα ευθύνης και όπως αρμόζει για κάτι πολύ σοβαρό(τον Παμισό μας), ανάμεσα σε συμπολίτες μας (Νησιώτες – Παμισιώτες), σχηματίστηκε σε πρώτη φάση ένας επαρκής πυρήνας ο οποίος οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι συνεχώς διευρύνεται, έτσι ώστε να πλαισιωθεί, καλυφθεί και ενισχυθεί το Διοικητικό Συμβούλιο που θα τρέξει τις υποθέσεις της ομάδας για τον επόμενο κύκλο, δηλαδή τη περίοδο 2016 - 2017 και όχι μόνο ευελπιστούμε.

Τον πρώτο αυτό πυρήνα αποτελούν (την ώρα που γράφεται το παρόν) οι παρακάτω:

Αλέξανδρος Βλαχάκης, Γιώργος Βλαχάκης, Αντώνης Γιαννόπουλός, Σταύρος Δημόπουλος, Παναγιώτης Ζέππος, Ελένη Ζέρβα, Βασίλης Κοσμάς, Βασίλης Μανιάτης, Ελένη Μητροπούλου, Διονύσης Μιχαλόπουλος, Μιχάλης Μπαρούς, Γιώργος Ντούλης, Γιώργος Πετρουλάκης, Παναγιώτης Φωτόπουλος και Γιώργος Χαρλέπας.

Οι συγκεκριμένοι ζητούν και την εμπιστοσύνη – έγκριση της Γενικής Συνέλευσης για να αναλάβουν τα «πράγματα» της ομάδας.

Δηλώνουμε όλοι μας ότι με κοινό όραμα την υπηρέτηση και το «μεγάλωμα» της αγαπημένης μας ομάδας Γ.Π.Σ. Πάμισος Μεσσήνης με επίσημο έτος ίδρυσης το 1929 (και ανεπίσημο το 1927), αφού παρήλθε αρκετός χρόνος με οδύνες και έντονο προβληματισμό, από τις αρχές Μαϊου (οπότε και η πρώτη Γενική Συνέλευση για ανάδειξη νέας Διοίκησης) μέχρι σήμερα, με οδηγό τη καταστατική πρόβλεψη του συλλόγου για να υπηρετήσουμε τη νεολαία και τη ψυχαγωγία της πόλης μας πετύχαμε να κινητοποιήσουμε μια ικανοποιητική μερίδα συμπολιτών μας. Στη κίνηση μας συνδράμουν ως συνοδοιπόροι -

συνεργάτες παλαιά και νέα μέλη Διοικήσεων του Γ.Π.Σ. Πάμισος, παλαίμαχοι, φίλοι και συμπατριώτες, επιχειρηματίες, επιστήμονες αλλά και άνθρωποι της τέχνης, του μόχθου και της διπλανής πόρτας, με σεβασμό όμως και δέσμευση στη συλλογική σκέψη και δράση.

Επιχειρήθηκε δηλαδή εντέλει μια ενωτική προσπάθεια και ένα αγκάλιασμα από όλους προς όλους γιατί δεν περισσεύει κανείς. 

Δεν ξεχνάμε: «Το κλαδί μόνο του αδύνατο, μα σε δεμάτι δυνατό».

Η κοινή μας αναζήτηση και ο κοινός μας τόπος, είναι ένα πιο υγιές σχήμα με περισσότερο οξυγόνο στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση, τόσο σε διοικητικό όσο και σε αγωνιστικό και ψυχαγωγικό επίπεδο. Οδηγός μας και το μεγάλο στοίχημα, όπως κοινά αποφασίσαμε, είναι

η αλλαγή νοοτροπίας και η αποφυγή των λαθών του παρελθόντος, κρατώντας όμως ότι καλό και δυνατό έχει δοκιμαστεί και έχει πετύχει, δείχνοντας σεβασμό στην εμπειρία και στο κράτημα άσβεστης της φλόγας και της λειτουργίας του συλλόγου τα προηγούμενα χρόνια.

Οι υποστηρικτές της οικουμενικής – ενωτικής αυτής προσπάθειας κάθε μέρα γίνονται και περισσότεροι. Είναι αλήθεια ότι υπήρχαν κάποιες μικροενστάσεις και αντιρρήσεις στην αρχή οι οποίες ξεπερνιούνται εμπρός στο πρόταγμα του να γίνουμε πιο ισχυροί και πιο δυνατοί, δηλαδή «να μην λείπει καμία ψηφίδα από το ψηφιδωτό».

Ολοι γνωρίζουμε ότι η συναπόφασή μας για να συγκροτήσουμε το Δ.Σ. του συλλόγου μας είναι απόφαση για καλό σκοπό και μόνο. 

Ολα τα μέλη από κοινού δηλώνουμε στη Γενική Συνέλευση ότι με σχέδιο, ευθύνη και εργασία θα οδηγήσουμε το καράβι που λέγεται

Πάμισος με ασφάλεια μπροστά τόσο στις μπουνάτσες όσο και κυρίως στις φουρτούνες.

Φιλοδοξούμε να ολοκληρώσουμε το πρώτο μας πλάνο σε μια τριετία (2016- 2019) όταν και ο σύλλογος μας θα μπει στη συμπλήρωση της δεκαετίας για τα 100 χρόνια ζωής (1927 – 2027), ύπαρξης και προσφοράς στη νεολαία, τη Μεσσήνη και τη κοινωνία της.

Σας καλούμε να πλαισιώσετε την προσπάθεια αυτή, σε ένα συνεχώς διευρυνόμενο και εμπλουτιζόμενο σχήμα, στο οποίο όλοι είμαστε αναγκαίοι και δεν περισσεύει κανείς.

Με την ευχή της ικανοποίησης, αποδοχής και έγκρισης από τη Γενική Συνέλευση του αιτήματός μας για ανάληψη της διοίκησης.

Κλείνουμε και προσκαλούμε με την παρότρυνση:

Ας ανασκουμπωθούμε λοιπόν και από αύριο δουλειά!".

 

 

 

 

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ