Τετάρτη, 13 Ιούλιος 2016 13:23

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Βγάζει σήμερα διοίκηση και… τρέχει τον προγραμματισμό

Γράφτηκε από τον

 

Δεν έγινε γνωστή τελικά την Δευτέρα η νέα διοίκηση του Απόλλωνα Καλαμάτας, αφού αναβλήθηκε η συνεδρίαση λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων ορισμένων μελών του συλλόγου.

 

Ανησυχία δεν υπάρχει πάντως γιατί τα περισσότερα έχουν δρομολογηθεί και έχουν βρεθεί κατά πολύ μεγάλο ποσοστό τα άτομα εκείνα που θα "τρέξουν" διοικητικά τον ιστορικό σύλλογο την προσεχή σεζόν.

Το νέο ραντεβού για την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου είναι για σήμερα Τετάρτη στις 8.30 το βράδυ στα γραφεία του συλλόγου.

Ενας από τους πρωτεργάτες της κίνησης για να λυθεί το διοικητικό αδιέξοδο στον Απόλλωνα είναι ο Κώστας Μπαρμπίτσας που δεν ήταν πέρυσι στο συμβούλιο των "μελανόλευκων", ήταν όμως ενεργά στη διοίκηση νωρίτερα επί μία πενταετία.

Θα υπάρξουν και νέα πρόσωπα στο υπό διαμόρφωση συμβούλιο, ενώ θα συνεχίσουν και ορισμένοι από την απερχόμενη διοίκηση.

Οπως και να' χει σήμερα πρέπει πάση θυσία να κλείσει το διοικητικό κεφάλαιο για τον Απόλλωνα Καλαμάτας, ώστε στη συνέχεια να ξεκινήσει έστω και καθυστερημένα ο προγραμματισμός εν όψει της νέας περιόδου στην Α' τοπική.

Γιατί σίγουρα ο Απόλλωνας έχει μείνει πίσω αφού βρισκόμαστε στα μέσα Ιουλίου και πρέπει να… τρέξει ώστε να κλείσει προπονητές και ποδοσφαιριστές.