Τετάρτη, 13 Ιούλιος 2016 14:18

MΙΛΤΙΑΔΗΣ: Κλείνει το ρόστερ με στόπερ και τερματοφύλακα

Γράφτηκε από τον

 

Ετοιμη είναι σε μεγάλο βαθμό η ομάδα του Μιλτιάδη εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Α' τοπικής.

Οι "μελανόλευκοι" έτρεξαν νωρίς τον προγραμματισμό φέτος το καλοκαίρι και απομένουν ακόμη 2-3 κινήσεις για να ολοκληρωθεί το παζλ του Μιλτιάδη της σεζόν 2016-17.

Κι όλα αυτά τρεις εβδομάδες πριν την έναρξη της προετοιμασίας, που έχει προγραμματιστεί για τις 5 Αυγούστου.

Το σημαντικό για την ομάδα του Πύργου είναι πως κράτησε παίκτες "κολώνες" που… τράβηξαν την ομάδα την περσινή σεζόν, όπως είναι 

οι Θανάσης Γεωργιόπουλος, Γρηγόρης Αναστασόπουλος, Στέλιος Διαμαντόπουλος και Μάριο Μπαρσελό.

Ακόμη συνεχίζουν οι Αγγελος Δημόπουλος, Γιώργος Ζώτος, Αντόνιο Ταχίρι και Τάσος Καραμπότσος, ενώ στην ομάδα θα είναι και θα βοηθά και ο Ντίνος Γαλάνης, παρότι θα μετακομίσει μόνιμα στην Αθήνα.

Να θυμίσουμε πως ο Μιλτιάδης έχει προχωρήσει σε τρεις μεταγραφές αποκτώντας τους Παλλιά, Στρατή και Ν. Τσέρτο, ενώ θα γίνουν ακόμη 2-3 κινήσεις για να κλείσει το ρόστερ.

Βασικά η αναζήτηση επικεντρώνεται σε έναν κεντρικό αμυντικό και έναν τερματοφύλακα. Κι αυτό γιατί ο Καλογήρου έχει εκφράσει 

την επιθυμία να αποχωρήσει, ενώ ακόμη παρελθόν αποτελούν και οι Μπάλλας, Σταματόπουλος και Τσώλης.

Επαφή με Παυλόγιαννη

Για τη θέση του κεντρικού αμυντικού ένας από τους υποψήφιους είναι ο Σπύρος Πιχιγιόνι που πέρυσι αγωνίστηκε στον Πανθουριακό.

Τέλος, αρκετά πιθανό είναι το ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα του Μιλτιάδη ο Γιώργος Παυλόγιαννης που αγωνιζόταν επί σειρά ετών στη Μεθώνη και στην Α' τοπική.

 

Πρόκειται για 31χρονο ποδοσφαιριστή που μπορεί να αγωνιστεί σε αρκετές θέσεις και είναι μία καλή λύση για τον προπονητή Κώστα Λαμπρόπουλο.