Τετάρτη, 13 Ιούλιος 2016 16:30

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Επέστρεψε για να… φύγει ο Γκελγκέρια

Γράφτηκε από τον

Ο Ελβις Γκελγκέρια είχε μια καλή χρονιά με την ομάδα Κ-17 της ΑΕΚ πέρυσι ωστόσο δεν ήταν στις επιλογές του τεχνικού τιμ για την στελέχωση της ομάδας Κ-20 και έτσι τελικά αποχώρησε από την Αθηναϊκή ομάδα.

Ο 18χρονος παίκτης επέστρεψε στον Ηρακλή Καλαμάτας, ωστόσο δεν πρόκειται να αγωνιστεί με τους «κυανόλευκους» στην Α1 τοπική τη νέα χρονιά. Και αυτό γιατί ήδη έχει προτάσεις από μεγαλύτερες ομάδες την ώρα που στον Ηρακλή θεωρούν ότι ο παίκτης είναι για μεγαλύτερη κατηγορία και δεν σκοπεύουν να του κόψουν το δρόμο. Είναι θέμα ημερών λοιπόν η εκ νέου παραχώρηση του. 

Για το θέμα του Ελβις αλλά και τα υπόλοιπα θέματα της ομάδας θα γίνει κουβέντα σε διοικητικό συμβούλιο.

Ανανέωσαν Κουκούτσης και Κουτσουλιάς

Από εκεί και πέρα, στον Ηρακλή θα αγωνίζονται ο έμπειρος γκολκίπερ Σωτήρης Κουκούτσης αλλά και ο μεσοεπιθετικός Κώστας Κουτσουλιάς που ανανέωσαν την παραμονή τους στην ομάδα. 

Αντίθετα, έχουν αποχωρήσει οι Καραγιάννης, Β. Πανταζής, Π. Πανταζής και Λίνας ενώ και ο νεαρός Σάκης Λίγκρης δεν θα είναι στην ομάδα τη νέα σεζόν μιας και θα φύγει από τη Μεσσηνία για σπουδές. 

Στις 10 Αυγούστου η προετοιμασία

Τέλος, η προετοιμασία ορίστηκε να ξεκινήσει στις 10 Αυγούστου, υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού της ομάδας Πέτρου Χιώτη.