Τετάρτη, 13 Ιούλιος 2016 14:45

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Νέος πρόεδρος ο Παύλος Σιψάς

Γράφτηκε από τον

 

Με πρόεδρο τον Παύλο Σιψά θα πορευτεί τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Ακρίτας Κορώνης.

Πριν από δύο εβδομάδες συγκροτήθηκε σε σώμα η διοίκηση, η οποία δεν είχε αλλαγές σε πρόσωπα, καθώς παρέμειναν όλοι όσοι ήταν μέλη και της προηγούμενης, αλλά έγιναν αλλαγές σε θέσεις. Έτσι για πρώτη φορά στη θέση του προέδρου θα βρίσκεται ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας Παύλος Σιψάς.

Η σύνθεση της διοίκησης που αποτελεί από 8 μέλη έχει ως εξής: Παύλος Σιψάς πρόεδρος, Νίκος Μπαλάσης αντιπρόεδρος, Παντελής Κρητικάκης γενικός γραμμέας, Κώστας Φωτεινάκης ταμίας, Νίκος Σταμάτης γενικός αρχηγός, Δημήτρης Σιψάς, Βασίλης Σαρδέλης, Μενέλαος Μαρκαντώνης μέλη.

Στόχος για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν είναι η δημιουργία μιας ομάδας που θα κάνει αθλητισμό και θα ρίξει το βάρος στα ντόπια παιδιά. Ετσι το έμψυχο δυναμικό του Ακρίτα και τη νέα περίοδο θα στηριχθεί στον κορμό της χρονιάς που πέρασε και θα προωθηθούν νεαροί παίκτες από το παιδικό τμήμα. Παράλληλα θα δοθεί βάρος στις ομάδες της ακαδημίας ώστε τα παιδιά της περιοχής να βρίσκουν διέξοδο στον αθλητικό και κυρίως στο ποδόσφαιρο και φυσικά να προωθούνται στην πρώτη ομάδα.

Μιας και ο λόγος για την πρώτη ομάδα, εκεί το βάρος έχει πέσει στην πρόσληψη προπονητή. Οι παράγοντες έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές με κάποια πρόσωπα, χωρίς για την ώρα να υπάρχουν εξελίξεις.

Από εκεί και πέρα στην ομάδα της Κορώνης θα αγωνίζεται και τη νέα περίοδο ο επιθετικός Κώστας Μουτζούρης, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του. Αντίθετα παρελθόν αποτελεί ο  ο Παναγιώτης Κυριόπουλος.

 

Στο θέμα με τον ταλαντούχο Μάρκο Τσάνι που έκανε την χρονιά που πέρασε εξαιρετική πορεία, θα πάρει μέρος στην προετοιμασία ομάδας από την Ιταλία. Ανάλογα με τα στοιχεία που θα δείξει θα υπάρξουν εξελίξεις. Οι διοικήσεις του Ακρίτα και της Ιταλικής ομάδας είναι σε επαφές για να συζητήσουν για το μέλλον του νεαρού ποδοσφαιριστή.