Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2016 20:26

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Σέντρα στις 21 Αυγούστου - οι ημερομηνίες των αγώνων

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Σέντρα στις 21 Αυγούστου - οι ημερομηνίες των αγώνων

Στις 8 Αυγούστου θα γίνει η κλήρωση του φετινού Κυπέλλου Μεσσηνίας ενώ η σέντρα θα γίνει στις 21 Αυγούστου.


Στους αγώνες του κυπέλλου Μεσσηνίας θα είναι υποχρεωτική η συμμετοχή  για τα σωματεία Α΄ και Α1΄ τοπικής και προαιρετική για σωματεία Β΄ και Γ΄ τοπικής.
Οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στο κύπελλο, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 1 Αυγούστου, μέχρι τις 12 το μεσημέρι το αργότερο. Επίσης θα πρέπει να καταβάλλουν και παράβολο συμμετοχής 100 ευρώ. Η πρεμιέρα θα γίνει στις 21 με την α' φάση και μονούς αγώνες στην έδρα της ομάδας μικρότερης κατηγορίας. Στην φάση αυτή θα συμμετέχουν οι ομάδες της Β' και Γ' κατηγορίας που θα δηλώσουν συμμετοχής μαζί με ομάδες της Α1 κατηγορίας.
Στην β' φάση οι αγώνες θα είναι διπλοί και θα γίνουν στις 27-28/8 τα πρώτα ματς και στις 3-4/9 οι επαναληπτικοί.
Η φ' φάση θα γίνει στις 10-11/9 και η δ' φάση στις 17-18 Σεπτεμβρίου. Και στις δύο αυτές φάσεις θα έχουμε μονούς αγώνες (νοκ άουτ).
Αντίθετα στην ημιτελική φάση θα έχουμε διπλούς αγώνες που θα γίνουν στις 16/11 και 14/12.
Ο τελικός θα γίνει στον Κορδία στις 22 Φεβρουαρίου, εκτός αν ζητηθεί από την ΕΠΟ πιο νωρίς ο Κυπελλούχος οπότε θα οριστεί προγενέστερη ημερομηνία.
Οι ομάδες της Α΄ Τοπικής Κατηγορίας  θα εισέλθουν στους αγώνες στη  Β΄  Φάση, ενώ όλα τα παιχνίδια θα διεξαχθούν σε γήπεδο με φυσικό ή τεχνητό χλοοτάπητα.