Πέμπτη, 14 Ιούλιος 2016 13:55

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Παραίτηση της διοίκησης έφερε η στάση των παικτών που ζήτησαν να μείνουν ελεύθεροι!

Γράφτηκε από τον

 

Νέα γενική συνέλευση θα πραγματοποιήσει ο Αστέρας Αρφαρών με κύριο θέμα την εκλογή καινούργιου διοικητικού συμβουλίου.

Πριν από λίγες ημέρες συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση του Αστέρα, όμως την Τρίτη το βράδυ, είχαμε παραίτηση όλων των μελών, με αφορμή τη μη προσέλευση των παικτών που ανήκουν στο δυναμικό της ομάδας γιατί τις προηγούμενες ημέρες ζητούσαν από τους διοικούντες να τους δώσουν τα δελτία και να μείνουν ελεύθεροι. Στο προγραμματισμένο συμβούλιο, οι παράγοντες είχαν καλέσει τους παίκτες να τους εξηγήσουν τους λόγους που ήθελαν να αποχωρήσουν από την ομάδα και το "παρών" μόνο οι Γρηγόρης Τσιλίκος και Ηλίας Καπόγλης, οι δύο από τους 14 παίκτες που είχαν εκφράσει την επιθυμία να μείνουν ελεύθεροι.

Για το θέμα που προέκυψε με χθεσινές δηλώσεις στο "Notosport" έκανε ο μέχρι προχθές πρόεδρος Γιάννης Πουλόπουλος: «Χθες (σ.σ. προχθές) κάναμε ένα συμβούλιο με σκοπό να μιλήσουμε με όλα τα παιδιά, να μας πουν γιατί θέλουν να φύγουν από την ομάδα. Εμφανίστηκαν μόνοι ο Γρηγόρης Τσίλικος με τον Ηλία Καπόγλη και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές αντί να έρθουν στο συμβούλιο και να εξηγήσουν τι θέλουν, πήγαν στην Καλαμάτα με ένα παλιό παράγοντα για να παίξουν 5x5. Αντί να παραδειγματιστούν με την κίνηση των δύο παικτών του  Μελιγαλά, τους Μακρυνιώτη και Μουρούσια που κινήθηκαν για να μη χαθεί η ομάδα τους και έβγαλαν διοίκηση, οι δικοί μας παίκτες συνεχίσουν τον εκβιασμό και να επιμένουν να αποχωρήσουν».

Μετά από αυτή την εξέλιξη όλοι οι παράγοντες παραιτήθηκαν, ορίζοντας νέα συνέλευση μήπως και βρεθεί λύση, αλλάξουν γνώμη οι ποδοσφαιριστές και η ομάδα δεν οδηγηθεί σε πρωτοδικείο ή διάλυση. Αναφερόμενος σε αυτό, ο κ. Πουλόπουλος μας είπε: «Αφού ως μέλη του δ.σ. είδαμε ότι επιμένουν στην απόφαση τους, προχωρήσαμε σε παραίτηση ώστε η ομάδα να πάει σε νέες εκλογές και αν δεν προκύψει διοίκηση, η ομάδα να οδηγηθεί στο πρωτοδικείο».

 

Η νέα γενική συνέλευση ορίστηκε για αύριο Παρασκευή στις 9 το βράδυ στο Νιαρχέϊκο.