Πέμπτη, 14 Ιούλιος 2016 12:06

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Πρώτη μεγάλη μεταγραφή ο Νίκος Κερμενίδης!

Γράφτηκε από τον
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Πρώτη μεγάλη μεταγραφή ο Νίκος Κερμενίδης!

Την πρώτη του μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε ο Τσικλητήρας Πύλου παίρνοντας ένα παίκτη που ενισχύει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ.

 

Η νεοφώτιστη στην Γ' εθνική Μεσσηνιακή ομάδα απέκτησε τον Νίκο Κερμενίδη τον οποίο θυμούνται οι Μεσσήνιοι φίλαθλοι από το περσινό πέρασμα του από την "Μαύρη Θύελλα". Ο Κερμενίδης ήταν ο κορυφαίος παίκτης της Καλαμάτας στον πρώτο γύρο και η αποχώρηση του τον Ιανουάριο αποδυνάμωσε αισθητά την ομάδα που τελικά υποβιβάστηκε. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός έιναι μεσοεπιθετικός με συμμετοχές σε αρκετές ομάδες της Γ' εθνικής τα προηγούμενα χρόνια (Δόξα Δράμας, Αετό Σκύδρας, Ζάκυνθο, Κόρινθο, Ορφέα Ελευθερούπολης). Η μεταγραφή ολοκληρώθηκε χθες και αποτελεί σε μεγάλο βαθμό επιλογή του προέδρου της ομάδας Τάσου Καραλή ο οποίος είχε δει τον παίκτη και τον είχε σε πολύ μεγάλη εκτίμηση.

Από εκεί και πέρα, ο Τσικλητήρας θα συνεχίσει τις επόμενες μέρες τις κινήσεις του για την συμπλήρωση του φετινού ρόστερ. 

Μέχρι τώρα πάντως έχει κρατήσει ένα σημαντικό κομμάτι του περισνού κορμού καθώς έχουν ανανεώσει την παραμονή τους οι Μπίζος, Μπαστακός, Κυριαζόπουλος, Γραμματικόπουλος, Χοτζάι , Μικελάτος και Τσάτσος. Από την άλλη έχουν αποχωρήσει οι Χονδρογιάννης και Σίνος.