Πέμπτη, 14 Ιούλιος 2016 19:12

ΕΡΑΝΗ: Ολοκληρώνονται οι επαφές με τους δικούς της παίκτες

Γράφτηκε από τον

 

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθούν οι συζητήσεις των παραγόντων και της τεχνικής ηγεσίας με τους παίκτες, οι οποίοι ήταν στο έμψυχο δυναμικό της Εράνης τη χρονιά που έφυγε.

 

Ο σχεδιασμός για τη στελέχωση του δυναμικού της ομάδας, έχει ξεκινήσει τις τελευταίες ημέρες με τους ανθρώπους του Φιλιατρινού συλλόγου να δίνουν προτεραιότητα στις ανανεώσεις. Μετά θα δουν ποιες ελλείψεις υπάρχουν στο έμψυχο υλικό, θα συζητήσουν για το τι  παίκτες μπορούν να αποκτηθούν και ανάλογα θα αποφασίσουν σε συνεργασία με τους προπονητές Νίκο Φρούσο και Κώστα Λυμπερόπουλο.

Αυτό που έχει ξεκαθαρίσει μέχρι στιγμής είναι ότι έχουν αποχωρήσει οι Βαλάντης Σπυρόπουλος, Λυκούργος Ανδρώνης και τα αδέρφια Αντώνης και Γιάννης Καλογερόπουλος. 

Η προετοιμασία για τη νέα περίοδο θα ξεκινήσει στα τέλη του μήνα, αλλά έως τώρα δεν έχει οριστικοποιηθεί η ακριβής ημερομηνία. 

Δομικές παικτών

Δοκιμές ποδοσφαιριστών ηλικίας από 15 ετών και άνω θα πραγματοποιήσει η Εράνη για μία εβδομάδα στα Φιλιατρά. Συγκεκριμένα από την Τετάρτη 20 Ιουλίου έως και την επόμενη Τετάρτη 27 Ιουλίου θα πραγματοποιούνται στο γήπεδο Φιλιατρών δοκιμές ποδοσφαιριστών ηλικίας από 15 ετών και άνω από τους προπονητές της Εράνης Νίκο Φρούσο και Κώστα Λυμπερόπουλο.

Για πληροφορίες σχετικά με την ώρα έναρξης των δοκιμών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 6940706626 και 6980620005.

 

Η δοκιμές έχουν ως στόχο όχι μόνο τη στελέχωση της ακαδημίας της Εράνης με την ανάδειξη ταλαντούχων παικτών, αλλά την ανάπτυξη του αθλητισμού και πιο συγκεκριμένα του ποδοσφαίρου στα Φιλιατρά και τις γύρω περιοχές.