Πέμπτη, 14 Ιούλιος 2016 19:36

Ετοιμάζουν μεταγραφές στον Ολυμπιακό Ανάληψης

Γράφτηκε από τον

Με το υπάρχον έμψυχο δυναμικό και 3 με 4 κινήσεις ενίσχυσης θα πορευτεί ο νεοφώτιστος Ολυμπιακός Ανάληψης στο νέο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής.

Ηδη μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτρη Αναστασόπουλο, ο οποίος θα βρίσκεται για δεύτερη σερί σεζόν στον πάγκο των "ερυθρόλευκων" ξεκίνησαν οι συζητήσεις με τους παίκτες από το υπάρχον δυναμικό για να παραμείνουν στην ομάδα, αλλά και αυτούς που αποτελούν μεταγραφικούς στόχους. Σε ότι αφορά το θέμα των ανανεώσεων οι περισσότεροι έχουν συμφωνήσει να παραμείνουν στην ομάδα. Από τους παίκτες που ανανέωσαν τελευταία είναι και ο Νικήτας Βανικιώτης.

Από το μεταγραφικό παζάρι, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα κινηθούν για την απόκτηση τερματοφύλακα, αμυντικού μέσου, αριστερού μπακ, δηλαδή από παίκτες σε κάθε γραμμή και με εμπειρία ώστε να βοηθήσουν την ομάδα να έχει γρήγορη παραμονή, που είναι και ο στόχος της. 

Βάρος στα τμήματα υποδομής

Παράλληλα με τις επαφές για τη στελέχωση του δυναμικού της μεγάλης ομάδας, η διοίκηση έχει ρίξει το βάρος της και στη δημιουργία τμημάτων υποδομής, καθώς για να μην έχει τιμωρία στο πρωτάθλημα είναι υποχρεωτική η συμμετοχή μιας ομάδας, παιδικής ή προπαιδικής στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της ΕΠΣΜ.

 

Γι' αυτό το θέμα, ο πρόεδρος της ομάδας Ιωσήφ Παμπουκτσίδης σε δηλώσεις του χθες στο "Notosport", σημείωσε: «Είμαστε στη φάση της επιλογής προπονητή. Εχουν γίνει επαφές με κάποιους προπονητές και από εκεί και πέρα με αυτόν που θα προσλάβουμε, αλλά και το έμψυχο υλικό που θα έχουμε, θα δούμε με πιο τμήμα θα συμμετάσχουμε στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΜ. Αυτή την εβδομάδα θα κάνουμε συμβούλιο, όπου θα παρευρεθεί και ο προπονητής κ. Αναστασόπουλος για να συζητήσουμε σχετικά με την προετοιμασία, η οποία πιθανόν να ξεκινήσει στις αρχές Αυγούστου, για τη μεταγραφική ενίσχυση, αλλά και για να κλείσουμε το θέμα με την πρόσληψη προπονητή των ομάδων υποδομής».