Παρασκευή, 15 Ιούλιος 2016 10:00

Champions League: Οι πιθανοί αντίπαλοι Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Γράφτηκε από τον

Κληρώνει το μεσημέρι της Παρασκευής (13:00) για τον τρίτο γύρο των προκριματικών του Champions League, με το ελληνικό ενδιαφέρον να είναι μεγάλο καθώς υπάρχει η συμμετοχή Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας, που μετέχει στο γκρουπ των ισχυρών, αναμένεται να μάθει το ζευγάρι από το οποίο θα προκριθεί ο αντίπαλος του, εκτός κι αν κληρωθεί με τη μοναδική ομάδα που δεν έχει αντίπαλο, τη ρουμανική Άστρα Τζούρτζου.

 

Τα ζευγάρια από τα οποία μπορεί να προκύψει ο αντίπαλος των «ερυθρόλευκων» είναι τα: Γκαραμπάγκ (Αζερμπαϊτζάν)-Ντουντελάνζ (Λουξεμβούργο), Ρόζενμποργκ (Νορβηγία)-Νόρκεπινγκ (Σουηδία), Αστάνα (Καζακστάν)-Ζαλγκίρις

(Λιθουανία), Σέριφ (Μολδαβία)-Χαποέλ Μπερ Σεβά (Ισραήλ), Ερυθρός Αστέρας (Σερβία)-Βαλέτα (Μάλτα), Ντιναμό Τιφλίδας (Γεωργία)-Αλασκέρτ (Αρμενία), Χαφναρφιόρντουρ (Ισλανδία)-Ντάνταλκ (Ιρλανδία), Τρέντσιν (Σλοβακία)-Ολίμπια Λιουμπλιάνα (Σλοβενία), Φερεντσβάρος (Ουγγαρία)-Παρτιζάνι (Αλβανία).

Αντίθετα, τα... "κουκιά" είναι μετρημένα για τον ΠΑΟΚ, που ξέρει ποιοι αντίπαλοι είναι υποψήφιοι για να βρεθούν στο δρόμο του και τα πράγματα μόνο εύκολα δεν θα είναι για τον "Δικέφαλο", καθώς η ομάδα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει θα είναι μία από τις Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία), Άγιαξ (Ολλανδία), Άντερλεχτ (Βέλγιο), Φενέρμπαχτσε (Τουρκία) και Σπάρτα Πράγας (Τσεχία).

Πηγή: onsports.gr