Παρασκευή, 15 Ιούλιος 2016 17:15

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Απέκτησε τον Σταύρο Αγγελή

Γράφτηκε από τον

Στη διαδικασία στελέχωσης του έμψυχου δυναμικού της ομάδας βρίσκεται η διοίκηση της Σπερχογείας.

 

Σε συνεργασία με τον προπονητή Γιώργο Καλόμαλο έχουν προχωρήσει σε επαφές με τους παίκτες από το υπάρχον υλικό, αλλά και τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους ώστε σύντομα να κλείσουν όλες τις εκκρεμότητες. 

Χθες μάλιστα οι «ταύροι» ολοκλήρωσαν μια μεταγραφή καθώς απέκτησαν τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό Σταύρο Αγγελή ο οποίος την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στην  Ομόνοια.

Για την ώρα έχουν συμφωνήσει να συνεχίζουν στην ομάδα και τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν οι οι Γιώργος Κουμούτσος, Αντώνης Χριστόπουλος, Βαγγέλης Τσούλος, Χρήστος Ζουμπόπουλος, Θεόφιλος Δημητρίου, Κλεομένης Παπανικολόπουλος, Γιώργος και Ευθύμης Δωδέκατος, ενώ σημαντική θεωρείται και η ανανέωση της συνεργασίας με το νεαρό Γιάννη Γιακουμή. Στην Σπερχογεία επέστρεψε μετά από ένα χρόνο, ο Μανώλης Μούστος που αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν στο Νέο Αρι και μετά στον Ατρόμητο Καλαμάτας.

Στο θέμα των ανανεώσεων οι παράγοντες και ο προπονητής κ. Καλόμαλος έχουν προχωρήσεις τις συζητήσεις τους με τους Αργύρη Δικαίο, Κώστα Παγώνη, Μάρκο Φίλαϊ, Θανάση Γεωργαντά και Αντώνη Σβερκούνο, ώστε και αυτοί να παραμείνουν στην ομάδα.

Στα μεταγραφικά, μέχρι στιγμής έχουν αποκτηθεί οι Κώστας Κορομηλάς από τον Απόλλωνα Καλαμάτας, Δημήτρη Μπάλας από την Ομόνοια και Μάριος Βουρνάς από τον Α.Ο. Διαβολιτσίου. Τα τυπικά απομένουν ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Σταμάτη Φέστα από τον Αστέρας Αρφαρών.

Από εκεί και πέρα το βάρος πέφτει στην απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών τερματοφύλακα και αμυντικού. Η απόφαση για την απόκτηση τερματοφύλακα, κρίθηκε αναγκαία, μιας και ο νεαρός Παναγιώτης Γιακουμής κλήθηκε να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία και δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα στη διάρκεια της σεζόν. Σε ότι αφορά τον αμυντικό, πρόκειται για στόπερ, ο οποίος αγωνιστεί σε ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας (Γ' εθνική). Υπολογίζουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχουν κλείσει τα θέματα που αφορούν στο υπάρχον δυναμικό.

Για την ώρα ο μόνος παίκτης που έχει λύσει τη συνεργασία του με την ομάδα είναι ο Βαγγέλης Κουλόπουλος.

 

Τέλος η προετοιμασία θα έχει προγραμματιστεί για τις αρχές Αυγούστου, αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχει οριστικοποιηθεί η ακριβής ημερομηνία έναρξης.