Παρασκευή, 06 Σεπτέμβριος 2013 19:55

Δύο φιλικά στη Ζάκυνθο θα παίξει η Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον

Για την Ζάκυνθο θα αναχωρήσει αύριο το πρωί η αποστολή της "Μαύρης Θύελλας", προκειμένου να δώσει δύο φιλικούς αγώνες, τους τελευταίους της πριν τον πρώτο επίσημο αγώνα με τον Αρη Αιτωλικού που θα γίνει την επόμενη Κυριακή (εκτός έδρας) στο πλαίσιο της α' φάσης του Κυπέλλου της Γ' εθνικής.


Αύριο Σάββατο λοιπόν η Καλαμάτα θα αντιμετωπίσει στις 5.30 μ.μ. τον Ζακυνθινό, μια ομάδα Α' τοπικής η οποία όμως είναι από τις πιο δυνατές του νησιού και διαθέτει παίκτες που γνωρίζουν οι Μεσσήνιοι φίλαθλοι όπως ο Στέλιος Λιβέρης (είχε παίξει στην Καλαμάτα) και ο Μάριος Κωστάς (είχε αγωνιστεί σε Μεσσηνιακές ομάδες).
Αφού διανυκτερεύσει στην Ζάκυνθο, την Κυριακή στις 4.30 μ.μ. η Καλαμάτα θα δώσει το δεύτερο και πιο δυνατό φιλικό, καθώς θα φιλοξενηθεί από την ομάδα της Ζακύνθου, η οποία τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β' εθνικής.
Να θυμίσουμε ότι η Καλαμάτα μετρά 4 νίκες σε ισάριθμα φιλικά ματς, ενώ την περασμένη Τετάρτη νίκησε με 1-0 τον Πανηλειακό στον Πύργο.
Στη Ζάκυνθο λοιπόν θα έχουμε κατά κάποιο τρόπο την τελική πρόβα εν όψει κυπέλλου.
Αγωνιστικά, το τεχνικό τιμ θα πάρει μαζί του στη Ζάκυνθο 26 παίκτες, αφού θα ταξιδέψει και ο Τσιρίλο που αποθεραπεύθηκε. Οπως γίνεται αντιληπτό, θα υπάρξει η δυνατότητα να πάρουν χρόνο συμμετοχής όλοι οι παίκτες αφού τα φιλικά θα είναι δύο.
Δεν θα πάνε στην Ζάκυνθο ο ανέτοιμος Χρήστος Καλαντζής που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, ο Μπελεβέτης που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας, ο τραυματίας Οδεμισιώτης και ο στρατευμένος Κώστας Ηλιόπουλος.