Σάββατο, 07 Σεπτέμβριος 2013 23:31

Ισόπαλο 2-2 το φιλικό της «Μαύρης Θύελλας» με τον Ζακυνθιακό

Γράφτηκε από τον


Ενα "χορταστικό" παιχνίδι με αρκετό ενδιαφέρον, αν και φιλικό, διεξήχθη σήμερα Σάββατο στο Δημοτικό Γήπεδο Μαχαιράδου στη Ζάκυνθο με την Καλαμάτα να φιλοξενείται από την ομάδα του Ζακυνθιακού (Α' τοπικής Ζακύνθου). 

Η "Μαύρη Θύελλα" (στη φωτογραφία όπως παρατάχθηκε στο σημερινό φιλικό) παραχώρησε ισοπαλία (2-2), ενώ όλα τα τέρματα σημειώθηκαν στο πρώτο μέρος, ενώ τα 3 από τα 4 προήλθαν από στημένες φάσεις. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν στο σκορ με 2-0, αλλά οι παίκτες του Νίκου Κακαλέτρη ισορρόπησαν τον αγώνα στη συνέχεια και με κινητήριο "μοχλό" τον Αντώνη Καλογερόπουλο έφτασαν στην ισοφάριση.
Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή και επέβαλλαν το ρυθμό τους, χωρίς ωστόσο να απειλούν για ένα 3ο γκολ με αξιώσεις.
Σίγουρα η προετοιμασία έχει... δρόμο, οι παίκτες είναι κουρασμένοι και τα φιλικά είναι για τους προπονητές που δοκιμάζουν σχήματα και προσπαθούν να βρουν την κατάλληλη χημεία.
Στο 6ο λεπτό ο Α. Καλογερόπουλος με δυνατό σουτ λίγα μέτρα έξω από την περιοχή των γηπεδούχων είδε τον τερματοφύλακα να "πετάγεται" δύσκολα και να απομακρύνει.
Η αντίδραση του Ζακυνθιακού ήταν άμεση και στο 11' μετά ο Λιβέρης εκτέλεσε φάουλ και ο Βοζαΐτης νικήθηκε τελευταία στιγμή από τον Κολοβούρη.
Δύο λεπτά αργότερα ο Κωστάκης με προβολή από κοντά έκανε το 1-0 ύστερα από αναταραχή που προηγήθηκε στα καρέ της Καλαμάτας (έπειτα από κόρνερ του Βοζαΐτη).
Στο 16' ο Βοζαΐτης σημείωσε το 2-0 με κεφαλιά - μέσα σε σύγχυση στην περιοχή -  και στο 25' ο Κωνσταντόπουλος με τον ίδιο τρόπο και μετά από φάουλ του Α. Καλογερόπουλου μείωσε σε 2-1.
Το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε στο 38’ από τον Αντ. Καλογερόπουλο με εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση, αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή.
Διαιτητής ήταν ο Λιβέρης Αν. με επόπτες τους Μπέη και Πέττα της Ένωσης Ζακύνθου. 
Α.Ο. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ (Στράτος Κουρούμαλος): Κλάδης, Φυτόπουλος, Κωστάκης, Θεοδόσης, Αρκαδιανός, Λιβέρης, Σούρμπης, Βοζαΐτης, Πέττας, Καραμαλίκης, Μαλαφούρης. Στην επανάληψη έπαιξαν και οι: Κουρούμαλος, Σταύρου, Χαρακτινός, Λάππος, Πήλικας, Κόλα και Μαλλιάς.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Νίκος Κακαλέτρης): Κολοβούρης, Γ. Καλογερόπουλος, Α. Κωνσταντόπουλος, Σκαρλάτος, Α. Καλογερόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Πούτσι, Πάβλοβιτς, Αθανασόπουλος, Κάνιστρας, Βασιλόπουλος. Έπαιξαν και οι: Κουντάνης, Κουρούπης, Κακαλής, Κωνσταντακόπουλος, Μπλέτσας, Οντσβόγκ, Γεωργακόπουλος, Καραχάλιος, Ρήγας, Τσιμικλής, Τσόπελας, Αλιού, Καντούτσης και Τριανταφυλλάκης.
•    Η περιγραφή του φιλικού αγώνα και η φωτογραφία είναι από τον δημοσιογράφο Κώστα Μάργαρη.