Δευτέρα, 18 Ιούλιος 2016 13:33

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ανανέωσε και ο αρχηγός Πέτρος Αργάνης

Γράφτηκε από τον


Τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού Καλαμάτας θα φορά και τη νέα χρονιά ο Πέτρος Αργάνης. Ο 36χρονος αμυντικός έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο των "ερυθρολεύκων" Ηλία Παπακωνσταντίνου και θα βρίσκεται στο ρόστερ του Ολυμπιακού για έκτη διαδοχική σεζόν.

Η ανανέωση με τον αρχηγό της καλαματιανής ομάδας αποτελεί επιτυχία, αφού ο Αργάνης είχε δεχθεί δελεαστική πρόταση από τον Ολυμπιακό Γυθείου, όμως τελικά έμεινε σε αυτόν της Καλαμάτας, με τον οποίο έχει δεθεί και συναισθηματικά.
Ετσι ο βασικός κορμός του Ολυμπιακού έχει παραμείνει (Αργάνης, Αλεξανδρόπουλος, Πολυμενέας, Αναγνωστόπουλος, Μαρούδας, Λυμπερόπουλος, Τσαναλίας, Γ. Μπάλλας κ.α.) και πλέον οι εκκρεμότητες είναι δύο, ο Βασίλης Τζίφας και ο Σταύρος Μπάλλας.
Μέχρι στιγμής έχουν αποχωρήσει μόνο δύο επιθετικοί, οι Θανάσης Παπαδέας και Θοδωρής Θεοδωρόπουλος.
Ο Ολυμπιακός Καλαμάτας έχει αποκτήσει τον 24χρονο Μάνθο Στυλιανόπουλο από την ΑΕΚ Καλαμάτας και δεν πρόκειται να κάνει πολλές και ηχηρές μεταγραφές, μιας και η ομάδα είναι έτοιμη από πέρυσι. Θα αποκτηθεί πάντως σίγουρα ένας επιθετικός μιας και έφυγαν οι Παπαδέας, Θεοδωρόπουλος και ακόμη στο στόχαστρο είναι ένα αμυντικό χαφ και ένας παίκτης που να παίζει στις πτέρυγες.
Τέλος, η προετοιμασία του Ολυμπιακού Καλαμάτας θα ξεκινήσει την Δευτέρα
1 Αυγούστου, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του προπονητή Λάκη Σπάλλα που συνεχίζει για δεύτερη σεζόν στον πάγκο.