Τρίτη, 19 Ιουλίου 2016 21:15

Αλλαξε διοικητική σελίδα ο Πάμισος, κλείνει άμεσα προπονητή

Γράφτηκε από τον
Αλλαξε διοικητική σελίδα ο Πάμισος, κλείνει άμεσα προπονητή

Μπορεί να καθυστέρησε χαρακτηριστικά, αλλά σημασία έχει ότι ο Πάμισος βρήκε λύση στο διοικητικό πρόβλημα και από τη Δευτέρα το βράδυ έχει 12μελές ισχυρό συμβούλιο, που θα τον οδηγήσει τα επόμενα χρόνια.


Επικεφαλής είναι ο Γιώργος Ντούλης, ο οποίος επιστρέφει στη θέση του προέδρου μετά από 16 χρόνια και στις πρώτες του δηλώσεις στο "Notosport" στέλνει μήνυμα για σκληρή δουλειά.
"Λίγα λόγια και πολλά έργα. Αναλαμβάνω αυτή τη θέση με αίσθημα ευθύνης σε μια προσπάθεια να οργανωθούμε και να δώσουμε προτεραιότητα στο ντόπιο στοιχείο.
Στόχος της ομάδας είναι ο σύλλογος μας να πρωταγωνιστεί σε όλα τα επίπεδα".
Αναλυτικά η σύνθεση της νέας διοίκησης του Παμίσου έχει ως εξής:
Γιώργος Ντούλης (πρόεδρος), Αλέκος Βλαχάκης (αντιπρόεδρος), Σταύρος Δημόπουλος (γενικός γραμματέας), Ελένη Ζέρβα (ταμίας), Μιχάλης Μπαρούς (γενικός αρχηγός). Γιώργος Βλαχάκης, Παναγιώτης Ζέππος, Βασίλης Μανιάτης Ελένη Μητροπούλου, Γιώργος Πετρουλάκης, Παναγιώτης Φωτόπουλος και Γιώργος Χαρλέπας (μέλη).  Ακόμα γνωστοποιήθηκε ότι για μία ακόμα σεζόν έφορος υλικού θα είναι ο Ηλίας Αποστολόπουλος και βοηθός γραμματέας ο Κώστας Χούλιαρης.
Πρόθεση της νέας διοίκησης είναι να διευρυνθεί το συμβούλιο, μιας και υπάρχουν και άλλα άτομα που έχουν εκφράσει την επιθυμία να εμπλακούν με τα διοικητικά του Παμίσου, ο οποίος άλλαξε πλέον διοικητική σελίδα.
Για να συμβεί αυτό χρειάστηκε πριν από λίγες μέρες μια ομάδα ανθρώπων να συστρατευτεί προκειμένου να βγάλει ο Πάμισος διοίκηση, καθώς οι συνεχόμενες γενικές συνελεύσεις δεν απέδιδαν καρπούς. Αυτή τη φορά όμως υπήρξε ταύτιση απόψεων και τη Δευτέρα το βράδυ στο ξενοδοχείο Messini συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση.

Συμβούλιο για προπονητή

Θέμα ωρών είναι να ανακοινώσει ο Πάμισος τον προπονητή που θα τον οδηγήσει στο νέο πρωτάθλημα της Α' τοπικής, καθώς ο Κώστας Κλάδης ως γνωστόν έχει αποχωρήσει.
Σήμερα το βράδυ αναμένεται να γίνει συμβούλιο στη Μεσσήνη, όπου και θα πέσουν στο τραπέζι όλες οι λύσεις για τον πάγκο, προκειμένου να παρθεί η τελική απόφαση.
Ετσι την Τετάρτη αναμένεται να υπάρχει επαφή με τον "εκλεκτό" προκειμένου να ανακοινωθεί η συνεργασία. Ο χρόνος άλλωστε πιέζει τη νέα διοίκηση, μιας και έχουμε φθάσει στις 19 Ιουλίου και ο ιστορικός σύλλογος πρέπει να τρέξει το σχεδιασμό για τη νέα σεζόν. Γι' αυτό ήδη έχουν ξεκινήσει συζητήσει με τους παίκτες από το υπάρχον ρόστερ, ενώ γίνονται και επαφές με μεταγραφικούς στόχους.Στόχος είναι να βασιστεί η ομάδα στο ντόπιο στοιχείο και να διαγράψει αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής.