Τετάρτη, 20 Ιούλιος 2016 20:23

Ξεκίνησε η νέα "Μαύρη Θύελλα" με στόχο να επιστρέψει άμεσα στην Γ' εθνική (βίντεο)

Γράφτηκε από τον

Με ξεκάθαρο στόχο να φύγει γρήγορα από το τοπικό πρωτάθλημα και να επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες, η νέα "Μαύρη Θύελλα" μπήκε σήμερα στο γήπεδο και ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη νέα χρονιά.

Η Μεσσηνιακή ομάδα, μετά την περσινή καταστροφική χρονιά και τον υποβιβασμό, θα παίξει φέτος στην Α' τοπική της Μεσσηνίας. Ωστόσο η επιστροφή του Σταύρου Παπαδόπουλου στο τιμόνι δημιουργεί ξανά ελπίδες και όνειρα στους φίλους της ομάδας.
Η σημερινή πρώτη έγινε στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, το οποίο θα χρησιμοποιεί ως έδρα φέτος η ομάδα, παρουσία 60-70 φιλάθλων. Ο Σταύρος Παπαδόπουλος απουσίαζε καθώς θα επιστρέψει στην Μεσσηνία στις αρχές Αυγούστου.
Ο Δημήτρης Τσάκωνας ωστόσο μετέφερε το μήνυμα: "Σήμερα είναι ημέρα έναρξης ανάκαμψης της ομάδας", τόνισε ο αντιπρόεδρος της νέας Καλαμάτας που σημείωσε ακόμη: "Σίγουρα θα υπάρχουν δυσκολίες γιατί το πρωτάθλημα έχει και άλλες ισχυρές ομάδες. Επιπλέον η Καλαμάτα σίγουρα θα δίνει κίνητρο σε όλους να παίξουν εναντίον της. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια, τίποτα δεν χαρίζεται. Πήραμε έμπειρους προπονητές, γυμναστές και παίκτες και θα προσπαθήσουμε για την άνοδο".

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην αυριανή «Ελευθερία»