Τετάρτη, 20 Ιούλιος 2016 20:46

ΠΑΜΙΣΟΣ: Συμφώνησε με Μαντζούνη, οι πρώτες δηλώσεις του νέου τεχνικού

Γράφτηκε από τον

Απόλυτη επιβεβαίωση για το "Νotosport" που έγραψε αργά χθες το βράδυ ότι ο Αλέκος Μαντζούνης θα είναι ο νέος τεχνικός του Παμίσου, καθώς πριν από λίγο οι δύο πλευρές επισημοποίησαν τη συνεργασία τους.

Μετά από ένα χρόνο λοιπόν,  ο Αλέκος Μαντζούνης επιστρέφει στη Μεσσηνία. Αυτή τη φορά όμως για λογαριασμό του Παμίσου. Ο έμπειρος τεχνικός συμφώνησε απόψε με τη διοίκηση των "πρασίνων", παρότι είχε δελεαστικές προτάσεις τόσο από τον Α.Ο. Τυμπακίου (ομάδα της Κρήτης), όσο και από τον Θρασύβουλο που εργάστηκε πέρυσι μεσούσης της σεζόν, έχοντας ξεκινήσει από τον Αστέρα Βλαχιώτη. Ο Μαντζούνης έγραψε… ιστορία τη σεζόν 2014-15, καθώς κατέκτησε με την Κυπαρισσία αήττητος το πρωτάθλημα της Α' τοπικής (27 νίκες, 3 ισοπαλίες και πολλά άλλα ρεκόρ) και έφθασε μια ανάσα από την άνοδο στη Γ' εθνική!
Πλέον καλείται να οδηγήσει τον Πάμισο στη νέα εποχή, με τον ικανό τεχνικό να τονίζει με νόημα ότι "Δεν έχει σημασία τι λες τον Αύγουστο, αλλά τι έχεις καταφέρει το Μάιο". Ο Αλέκος Μαντζούνης λίγα μόλις λεπτά μετά τη συμφωνία με τον Πάμισο, μίλησε στο "Notosport" για τους λόγους που επέλεξε τους Νησιώτες.
"Είναι μια χρονιά μεταβατική για τον Πάμισο. Φέτος προσπαθεί να χτίσει κάτι καλό για την επόμενη χρονιά, με δεδομένο ότι η Καλαμάτα είναι το απόλυτο φαβορί για το πρωτάθλημα. Υπάρχει πλάνο, το οποίο στηρίζει με μεράκι και ρομαντική διάθεση η νέα διοίκηση, αλλά και τελείως διαφορετική φιλοσοφία. Το γεγονός λοιπόν ότι αποφάσισε να στηρίξει επάνω μου αυτό το πλάνο, ήταν και ο βασικός λόγος που με έκανε να πω το μεγάλο ναι που ήταν πολύ δύσκολο", λέει ο Αλ. Μαντζούνης.
Το θετικό για τον Πάμισο είναι ότι ο Αλ. Μαντζούνης είναι Μεσσήνιος, γνωρίζει την κατηγορία και δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής ώστε να χτίσει μια ομάδα που θα παίξει καλό ποδόσφαιρο και θα κερδίσει τις εντυπώσεις.  Γι' αυτό και η διοίκηση παρότι υπήρχαν και άλλες προτάσεις, προτίμησε τον Μαντζούνη, ο οποίος έδειξε και αυτός την πλευρά του την επιθυμία του να εργαστεί σε μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Μεσσηνίας. Σειρά πλέον παίρνουν οι ανανεώσεις, αλλά και οι μεταγραφές.