Πέμπτη, 21 Ιούλιος 2016 17:40

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Πήρε Μοσχίδη, Βουρνά, ανανέωσε ο Σβερκούνος

Γράφτηκε από τον

Συνεχίζεται η ενίσχυση στην Σπερχογεία που σήμερα έκανε δύο σημαντικές μεταγραφές αλλά και μια ανανέωση.

Συγκεκριμένα οι «ταύροι» απέκτησαν τους Μίλτο Μοσχίδη και Μάριο Βουρνά ενώ στο ρόστερ τους θα είναι και τη νέα χρονιά ο Αντώνης Σβερκούνος (στη σημερινή φωτό το νέο απόκτημα της Σπερχογείας Μ. Μοσχίδης δίπλα από τον πρόεδρο της ομάδας Δ. Γιακουμή και τον Αντ. Σβερκούνο που ανανέωσε τη συνεργασία του με τους "ταύρους").
Ο Μοσχίδης έρχεται από Δόξα Μεγαλόπολης με την οποία πέρυσι πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος Αρκαδίας και την άνοδο στη Γ' εθνική μέσα από τους αγώνες μπαράζ
Ο 29χρονος αμυντικός, μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικός μέσος. Ολοκλήρωσε σήμερα το μεσημέρι τη συμφωνία συνεργασίας με τους "ταύρους" και πρόκειται για μια αξιόλογη κίνηση από πλευράς Σπερχογείας, αφού ο ποδοσφαιριστής ήταν από τους συντελεστές της επιτυχημένης χρονιάς της Δόξας Μεγαλόπολης τη σεζόν που πέρασε, ενώ ήταν παίκτης της, από την περίοδο 2011-2012, έως και την περσινή 2015-2016.
Σημαντική μεταγραφή αποτελεί και ο 23χρονος επιθετικός Μάριος Βουρνάς, ο οποίος αγωνιζόταν στο Διαβολίτσι από την περίοδο 2011-2012 έως και πέρσι και σήμερα το μεσημέρι συμφώνησε να φοράει την ερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν τη φανέλα της Σπερχογείας
Επιπλέον, ανανέωσε ο Αντώνης Σβερκούνος και ο 28χρονος αμυντικός θα συνεχίσει για 2η σεζόν να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα.
Σημαντικό ρόλο στην ανανέωση της συνεργασίας του Σβερκούνου και της μεταγραφής του Μοσχίδη στους "ταύρους" έπαιξε ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Γιακουμής, ο οποίος ασχολήθηκε προσωπικά ώστε να έχουν ευτυχή κατάληξη οι δύο περιπτώσεις.
Από εκεί και πέρα η Σπερχογεία κινείται για την απόκτηση ενός επιτελικού μέσου ώστε να ολοκληρώσει τις μεταγραφικές της κινήσεις για αυτή την περίοδο.
Η προετοιμασία ορίστηκε να ξεκινήσει την 1η Αυγούστου στο γήπεδο της Σπερχογείας
Τέλος, η Σπερχογεία θα διοργανώσει πανηγύρι στις 12 Αυγούστου στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου της Σπερχογείας, όπου σκοπός είναι η συγκέντρωση εσόδων ώστε να μπορέσει η ομάδα να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες της χρονιάς.