Πέμπτη, 21 Ιούλιος 2016 19:00

ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Σεμινάριο και εξετάσεις για διαιτητές και παρατηρητές

Γράφτηκε από τον

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας των τοπικών διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών διαιτησίας για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, το Σάββατο 20 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο καθώς και γραπτές εξετάσεις.


Όσοι συμμετάσχουν στο σεμινάριο υποχρεωτικά θα υποβάλλουν σχετική αίτηση μέχρι την 12 Αυγούστου 2016 προς την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΜ , την οποία ή θα προσκομίσουν στα γραφεία της ΕΠΣ ή θα αποστείλουν στο ΦΑΞ : 2721028677.
Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΣΜ αναφέρει ακόμη:
«Την αίτηση μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα της ΕΠΣΜ (πατώντας στο Link στο κάτω μέρος της σελίδας)  ή να την προμηθευτούν από τα γραφεία της ΕΠΣΜ επί της οδού Σπετσών & Δαμοφώντος (4ος όροφος) κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες 08:00 – 15:00.
Για να γίνει δεκτή η συμμετοχή των διαιτητών  στα σεμινάρια πρέπει να προσκομίσουν κατά την προσέλευσή τους :
1. Οφθαλμολογική εξέταση με γνωμάτευση για την οπτική οξύτητα και αντίληψη χρωμάτων.
2. Γνωμάτευση από παθολόγο για την κατάσταση της υγείας τους.
3. Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου.
Δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις έχουν όσοι προσέφεραν τις υπηρεσίες τους κατά την αγωνιστική περίοδο 2015-2016  καθώς και όσοι κατά την περίοδο αυτή απείχαν λόγω στράτευσης ή λόγω σπουδών.
 Επίσης θα πρέπει να έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς την ΕΔ/ΕΠΣΜ καθώς και προς τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας.
Οι παρατηρητές διαιτησίας πέραν της αίτησης που θα υποβάλλουν μέχρι 12 Αυγούστου 2016, κατά την προσέλευσή τους  θα πρέπει να προσκομίσουν και το αντίγραφο ποινικού μητρώου.
Το αναλυτικό πρόγραμμα του σεμιναρίου καθώς και ο χώρος που θα πραγματοποιηθεί θα ανακοινωθούν έγκαιρα.
Διαιτητής ή παρατηρητής διαιτησίας που δεν θα συμμετάσχει στο σεμινάριο δεν θα έχει δικαίωμα αξιολόγησής του για την ποδοσφαιρική περίοδο 2016-2017».

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ