Παρασκευή, 22 Ιούλιος 2016 21:12

Το ισπανικό μοντέλο θα εφαρμοστεί στην ΚΕΔ

Γράφτηκε από τον

Το ισπανικό μοντέλο θα εφαρμοστεί στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, ύστερα από παρότρυνση της UEFA, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Γιώργος Γκιρτζίκης, στον νεοεκλεγέντα ομόλογό του της Super League, στη σημερινή συνάντηση που είχαν.

Σε αυτό το μοντέλο υπάρχουν τρεις αρχιδιαιτητές, από τους οποίους ο ένας θα ορίζεται από τη Super League, ένας δεύτερος από την ΕΠΟ και ένας τρίτος θα ορίζεται και πάλι από την ομοσπονδία και ο οποίος θα συντονίζει τους άλλους δύο και θα παρεμβαίνει σε περίπτωση διαφωνίας. Στο μεταξύ, ο κ. Γκιρτζίκης συναντήθηκε και με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Football League, Στέλιο Σφακιανάκη.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ έχει ως εξής:

«Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Γιώργος Γκιρτζίκης συναντήθηκε σήμερα με τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Super League Γιώργο Στράτο. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, καθώς τους δύο άνδρες συνδέει μακροχρόνια γνωριμία και συνεργασία για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο κ. Γκιρτζίκης ανακοίνωσε στον κ. Στράτο ότι ύστερα από παρότρυνση της UEFA θα εφαρμοστεί στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας το λεγόμενο ισπανικό μοντέλο. Για αυτό τον λόγο ενημερώθηκε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ξάνθη κ. Πανόπουλος με τον οποίο έχει πραγματοποιηθεί σειρά συναντήσεων το τελευταίο χρονικό διάστημα και ο οποίος συνομιλεί με τους άλλους ιδιοκτήτες ΠΑΕ, ώστε να αναζητηθεί πρόσωπο κοινής αποδοχής, το οποίο θα συμμετέχει στην ΚΕΔ/ΕΠΟ. Η όλη διαδικασία τελεί υπό την επίβλεψη και έγκριση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Νωρίτερα ο κ. Γκιρτζίκης είχε συναντηθεί με τον επίσης νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Football League Στέλιο Σφακιανάκη σε εξίσου καλό κλίμα».

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ