Κυριακή, 24 Ιούλιος 2016 20:37

ΠΑΜΙΣΟΣ: Δεύτερη μεταγραφή ο Νίκος Βιδάκης, στη Μεσσήνη από αύριο ο Μαντζούνης

Γράφτηκε από τον

Παίκτης του Παμίσου θα πρέπει να θεωρείται ο Νίκος Βιδάκης. Ο Νησιώτης ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από τον Πανθουριακό και συμφώνησε να επιστρέψει στην ομάδα της πόλης του.

Ο Βιδάκης αποτελεί το δεύτερο κατά σειρά θερινό απόκτημα του Παμίσου μετά τον Γιώργο Αριστομενόπουλο από το Διαβολίτσι, ενώ εντός της εβδομάδας θα ανακοινωθούν και άλλες προσθήκες, μιας και υπάρχουν προχωρημένες επαφές με δύο έμπειρους ποδοσφαιριστές. Ακόμα θα ξεκαθαρίσει και το τοπίο με τις ανανεώσεις. Θυμίζουμε ότι η νέα διοίκηση έχει ανακοινώσει μέχρι σήμερα την παραμονή των Ηλιόπουλου, Φιλόπουλου, Κατσιβαρδέα και Κοντομανωλόπουλου.
Στο μεταξύ, στη Μεσσήνη θα βρίσκεται από αύριο Δευτέρα ο Αλέξης Μαντζούνης, καθώς και ο πρόεδρος του Παμίσου Γιώργος Ντούλης.
Ο νέος τεχνικός θα γνωρίσει από κοντό το νέο συμβούλιο, τις εγκαταστάσεις της ομάδας και την Τρίτη θα παρουσιαστεί επίσημα από τη διοίκηση. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: "Μετά την οριστική συμφωνία του ΓΠΣ Πάμισος Μεσσήνης με τον προπονητή Αλέξη Μαντζούνη, η επίσημη παρουσίαση του θα γίνει την Τρίτη 26 Ιουλίου και ώρα 20:00, στο κατάστημα "Ginger Gastro Bar", που βρίσκεται στην οδό Κουμουνδούρου 5 στην Μεσσήνη".