Δευτέρα, 25 Ιούλιος 2016 12:28

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Σούπερ ενίσχυση με Κώστα Παπουτσή

Γράφτηκε από τον
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Σούπερ ενίσχυση με Κώστα Παπουτσή

 

Μεγάλη μεταγραφή για τον Τέλλο Αγρα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα των Γαργαλιάνων έχει κλείσει τον Κώστα Παπουτσή.

Οι «ερυθρόλευκοι» ενισχύονται λοιπόν με ένα πολύ έμπειρο αμυντικό που έγινε γνωστός από την πολυετή παρουσία του στην ομάδα του Αιγάλεω με το οποίο έπαιξε και στην Σούπερ Λίγκα, ενώ πριν μερικά χρόνια φόρεσε και την φανέλα της "Μαύρης Θύελλας". 

Ο Κώστας Παπουτσής γεννήθηκε στις 31 Μαρτίου 1979 στην Αθήνα. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία από τους ερασιτέχνες του ΟΣΦΠ και το 1997 αποκτήθηκε από τον Α.Ο. Κέρκυρα. Επόμενος σταθμός του ήταν ο Παναιτωλικός και το καλοκαίρι του 1999 υπέγραψε στο Αιγάλεω, τον σπουδαιότερο σταθμό της καριέρας του. Επαιξε 8 συνεχόμενα χρόνια μέχρι και το καλοκαίρι του 2007 κατακτώντας έναν τίτλο Β΄ Εθνικής (2001), μια πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας (2003) και μια έξοδο στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ (2004). Με το Αιγάλεω αγωνίστηκε στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ την περίοδο 2004-05. Με την Εθνική αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς του 2004. Συνέχισε την καριέρα του στην Παναχαϊκή (2008 και 2009), την Καλαμάτα, τον Παναιγιάλειο και τον Ιανουάριο του 2011 επέστρεψε στο Αιγάλεω για 6 μήνες, βοηθώντας το στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής. Το 2011-12 ήταν παίκτης του Μανδραϊκού, αλλά την επόμενη διετία ξαναέπαιξε στο Αιγάλεω, βοηθώντας το να κερδίσει τον τίτλο του 8ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής. Με εξαίρεση έξι μηνών που αγωνίσθηκε στον Αμπελακιακό, ο Παπουτσής αποτέλεσε και το 2015 στέλεχος του Αιγάλεω, έχοντας αγωνισθεί και σκοράρει με αυτό σε όλες τις εθνικές κατηγορίες, αλλά και στο τοπικό πρωτάθλημα Αθηνών. Συνέχισε έως και τον Ιούνιο του 2016 τη σταδιοδρομία του στο Αιγάλεω. Μάλιστα κατάφερε να περάσει στη δεύτερη θέση των αρχιπιστών του συλλόγου όλων των εποχών. Πλέον η νέα σεζόν 2016-2017 θα τον βρει με την φανέλα του Τέλλου Αγρα.

Πέρα από τον Παπουτσή, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν συμφωνήσει και με τον Λυκούργο Ανδρώνη αλλά και με κάποιους παίκτες ακόμη. Τις επόμενες μέρες αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις των μεταγραφών της ομάδας των Γαργαλιάνων. 

Τα εισιτήρια διαρκείας

Με ανακοίνωσή του ο Τέλλος Αγρας αναφέρει ότι κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας για όλους τους αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου 2016 – 2017. Επάνω στα εισιτήρια αποτυπώνεται η επιθυμία της διοίκησης να δημιουργηθεί μια ομάδα με ντόπιους παίκτες, όπως απεικονίζεται στο πίσω μέρος του εισιτηρίου όπου και εμφανίζονται παλιοί άσοι της ομάδας.