Δευτέρα, 25 Ιούλιος 2016 12:59

ΕΡΑΝΗ: Ξεκινούν σήμερα οι δοκιμές παικτών

Γράφτηκε από τον

 

Ξεκινούν σήμερα οι δοκιμές ποδοσφαιριστών από 15 ετών και άνω στο γήπεδο Φιλιατρών.

Οι δοκιμές έχουν ως στόχο τη στελέχωση της ακαδημίας της Εράνης με την ανάδειξη ταλαντούχων παικτών, αλλά και την ανάπτυξη του αθλητισμού και πιο συγκεκριμένα του ποδοσφαίρου στα Φιλιατρά και τις γύρω περιοχές.

Την τεχνική καθοδήγηση των ποδοσφαιριστών που θα λάβουν μέρος στις δοκιμές θα έχουν οι προπονητές της Εράνης Νίκος Φρούσος και Κώστας Λυμπερόπουλος.

Για όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις δοκιμές, μπορούν να επικοινωνούν για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6940-706626 και 6980-620005.

Την 1η Αυγούστου η προετοιμασία 

Την επόμενη Δευτέρα 1η Αυγούστου θα ξεκινήσει η Εράνη την προετοιμασία της για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν με τον καθιερωμένο αγιασμό.

Αυτές τις ημέρες είναι σε εξέλιξη η διαδικασία στελέχωσης του έμψυχου δυναμικού της ομάδας. Οι παράγοντες σε συνεργασία με τους προπονητές Ν. Φρούσο, Κ. Λυμπερόπουλο, συνεχίζουν τις συζητήσεις και με τα υπόλοιπα παιδιά, που ήταν στο δυναμικό της ομάδας τη σεζόν που πέρασε για να ξεκαθαρίσουν ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα αποχωρήσουν. Για την ώρα από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους με τη φιλιατρινή ομάδα οι Σωτήρης Λυμπερόπουλος, Ακης Μιχαλακόπουλος, Θανάσης Γκίνο, Βασίλης Κίτος, Παναγιώτης Ανδρεόπουλος, Λυμπέρης Διονυσόπουλος και Παναγιώτης Σπυρόπουλος. 

Στον μεταγραφικό τομέα, η μόνη κίνηση που έχει γίνει είναι η απόκτηση του 21χρονου μέσου Κώστα Δημόπουλου, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στον Παπαφλέσσα Χώρας. Σε ό,τι αφορά την ενίσχυση, σίγουρα θα γίνουν μια δύο μεταγραφές. Από εκεί και πέρα θα εξαρτηθεί από το ποιοι άλλοι παίκτες θα ανανεώσουν, ώστε ανάλογα με τα κενά που θα υπάρξουν να ενισχυθεί η ομάδα.

Οσο για τις αποχωρήσεις, έχουν φύγει από την Εράνη οι Βαλάντης Σπυρόπουλος, Λυκούργος Ανδρώνης και τα αδέρφια Αντώνης και Γιάννης Καλογερόπουλος.

Το νέο γήπεδο

Στη διάθεσή της θα έχει η Εράνη και το νέο γήπεδο Φιλιατρών, τη νέα αγωνιστική περίοδο.

 

Αυτή την περίοδο έχουν γίνει οι απαραίτητες εργασίες για την αποκατάσταση του φυσικού χλοοτάπητα, που είχε καταστραφεί και σε ένα περίπου μήνα θα μπορεί η φιλιατρινή ομάδα να το χρησιμοποιεί για προπονήσεις.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ