Δευτέρα, 25 Ιούλιος 2016 13:27

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ανεβαίνουν οι ρυθμοί, με διπλές προπονήσεις

Γράφτηκε από τον

 

Τις καθιερωμένες εργομετρικές εξετάσεις έκαναν προχθές Σάββατο οι παίκτες της "Μαύρης Θύελλας", τις οποίες επιμελήθηκε ο Νίκος Δημητρακόπουλος.

Χθες οι «μελανόλευκοι» είχαν το πρώτο τους ρεπό και από σήμερα ανεβαίνουν οι ρυθμοί της προετοιμασίας καθώς θα ξεκινήσουν διπλές προπονήσεις.

Τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα οι προπονήσεις θα γίνονται στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, το οποίο είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ οι Ελβιο Μάνα και Τάσος Χατζηαγγελής θα αρχίσουν σιγά σιγά να χτίζουν τη νέα "Μαύρη Θύελλα" που φέτος θα συμμετέχει στο τοπικό πρωτάθλημα με στόχο την κατάκτηση του τίτλου στην Α' τοπική και την άμεση επιστροφή στην Γ' εθνική. 

Συνεχίζεται η αναζήτηση

Μεταγραφικά δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη το Σαββατοκύριακο. Η Καλαμάτα εξακολουθεί να ρίχνει το βάρος στην αναζήτηση ενός επιθετικού και ενός κεντρικού, οι οποίοι λογικά δεν θα έρθουν από τη Μεσσηνία.

Από το νομό μας πάντως παραμένει ανοικτό το θέμα του Γκάι Μούσα του ΑΟ Φαραί, ο οποίος ενδιαφέρει την Καλαμάτα που έχει ζητήσει τον παίκτη. 

Πρόταση για φιλικό από τον Πανηλειακό

Από εκεί και πέρα, οι Μεσσήνιοι δέχτηκαν πρόταση από τον Πανηλειακό για την διεξαγωγή φιλικού αγώνα στις 20 Αυγούστου στον Πύργο. Οι «μελανόλευκοι» θα απαντήσουν στην παραπάνω πρόταση τις προσεχείς μέρες. Θυμίζουμε ότι ο Πανηλειακός φέτος θα παίξει επίσης σε τοπικό πρωτάθλημα, αυτό της Ηλείας.