Δευτέρα, 25 Ιούλιος 2016 17:07

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Ξεκαθαρίζει με Κλουβάτο, ανανέωσε ο Πιχιγιόνι

Γράφτηκε από τον

 

Ο Πανθουριακός έχει έρθει σε προφορική συμφωνία εδώ και μέρες με τον Θανάση Κλουβάτο, αλλά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή θα πρέπει ο παίκτης να αποδεσμευτεί από τον Απόλλωνα Καλαμάτας.

Ο ικανός αμυντικός βρίσκεται και στο στόχαστρο της "Μαύρης Θύελλας" με αποτέλεσμα το θέμα να έχει μείνει στάσιμο. Εκτιμάται όμως ότι μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν εξελίξεις και στον Πανθουριακό αισιοδοξούν ότι θα είναι θετικές.

Από εκεί και πέρα, πρόθεση του φιλόδοξου συλλόγου είναι να αποκτηθεί και ένας νεαρός γκολκίπερ, που θα πλαισιώσει τους Καλλιντέρη και Φαββατά.

Με τις παραπάνω προσθήκες θα ολοκληρωθεί και η μεταγραφική ενίσχυση του καλοκαιριού, εκτός και αν προκύψει κάποια εξαιρετική περίπτωση.

Στο μέτωπο των ανανεώσεων, ο Σπύρος Πιχιγιόνι συμφώνησε για τη ανανέωση της συνεργασίας του. Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι υπάρχει ενδεχόμενο ο παίκτης να φύγει για επαγγελματικούς λόγους στο εξωτερικό και αυτό είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει τις πρώτες μέρες του Αυγούστου.

 

Η προετοιμασία για τη νέα σεζόν θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 1 Αυγούστου στις 5.30 το απόγευμα στο γήπεδο του Ασπροχώματος. Μία μέρα νωρίτερα θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση (8.30 μ.μ.) στα αποδυτήρια, όπου οι παίκτες θα πάρουν το αθλητικό υλικό.