Δευτέρα, 25 Ιούλιος 2016 17:57

Ξανά "άστεγος" ο ΠΑΣ Γιάννινα

Γράφτηκε από τον
Ξανά "άστεγος" ο ΠΑΣ Γιάννινα

Σε αναζήτηση έδρας βρίσκεται εκ νέου ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά τις νέες αντιδράσεις που υπήρξαν αυτή τη φορά για το γήπεδο της Λεωφόρου. Κατά 99% στο Περιστέρι το ματς.

Η αρχή έγινε στο Αγρίνιο με τις αντιδράσεις των οπαδών του Παναιτωλικού και η συνέχεια δόθηκε από εκείνους του Παναθηναϊκού, που δεν θέλουν τον ΠΑΣ να αγωνιστεί στην Λεωφόρο!

Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα η ομάδα των Ιωαννίνων εν έτει 2016 να μην βρίσκει γήπεδο για τον ιστορικό αγώνα με την Άλκμααρ, που αφορά τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Σε επικοινωνία που είχαμε με την πλευρά του ΠΑΣ, μας τόνισαν πως βρίσκονται σε επαφές τόσο με την ΕΠΟ όσο και την UEFA έτσι ώστε να βρεθεί η καταλληλότερη λύση.

Οι άνθρωποι του "Αγιαξ" θορυβήθηκαν από τις αντιδράσεις και υπό το φόβο να έχουμε επεισόδια αποφάσισαν να βρουν νέα έδρα.

Το Περιστέρι αυτή τη στιγμή μοιάζει μία πιθανή λύση, αλλά όπως πάνε τα πράγματα τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Πάντως μέχρι να υπάρξει επίσημη τοποθέτηση η "Λεωφόρος" είναι τυπικά η έδρα του αγώνα.

Κατά 99% Περιστέρι

Σε επικοινωνία που είχαμε με την πλευρά του Ατρόμητου μας επιβεβαίωσαν πως το παιχνίδι είναι να γίνει τελικά στο Περιστέρι. Η ΕΠΟ ζήτησε την έδρα του "αστεριού" και η διοίκηση φυσικά έδωσε το ΟΚ για να λυθεί το πρόβλημα.

Στην Ελλάδα βρισκόμαστε πάντως, αυτό το 1% που περισσεύει είναι ικανό για όλα.

Πηγή: sport24.gr